3 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden kuşluk vakti açılırdı yeni sayfa:) ne güzel akşama kadar yeni sayfada geyik yapardık millet niye geyiğe bu kadar karşıki açın işte günü değerlendirmem geldi:))
Evet senin dediğin de mantıklıymış. :) Sormak lazım niye daha erken açılmıyor diye aslında? :D

Evet senin dediğin de mantıklıymış. :) Sormak lazım niye daha erken açılmıyor diye aslında? :D

dark gece gelir duymaz şimdi, .... buğra buralardadır ama kimbilir hangi konuya daldı duysa bizi açar heralde:)

olsun ya tanışırız çabuk kaynaşırız ama vadiciysende anlaşamayız şimdiden söyleyeyim :))

Biz daha cok Beren-Tuba sebebiyle anlasamayiz gibime geliyor :X
Ama firsat vermekte fayda görüyorum. Ortak noktalarimiz vardir muhakkak :)

Konu dışı sohbet etmeyelim lütfen. :) @Yakamoz-Asi :F

hayattaki en büyük sorunlarımdan biri konu içini bir türlü yakalayamıyor olmamdır konu içinde sohbet etmeyi becersem zaten mod arkadaşlarla papaz olmazdık ama huylu huyundan vazgeçmez yedisinde neysek yetmişine kadar oyuz

bu arada konu neydiki?

Bilmem uzun zamandır bu şekilde açılıyor artık. Ara vermezsen alışırsın. :bağır::D

pazartesiyi burda yorumlasak sorun çıkmaz o zaman:)

Pazar konusu gecti artik :X az sonra Pazartesi geliyor :D
Hep bu mesajı yazmak istemişimdir tadını çıkarttırmadın. :T:

hayattaki en büyük sorunlarımdan biri konu içini bir türlü yakalayamıyor olmamdır konu içinde sohbet etmeyi becersem zaten mod arkadaşlarla papaz olmazdık ama huylu huyundan vazgeçmez yedisinde neysek yetmişine kadar oyuz

bu arada konu neydiki?

pazartesiyi burda yorumlasak sorun çıkmaz o zaman:)
Ne biliyim işte her gün aynı şeyler konuşuluyor. :) :) Ben de şaka yaptım zaten robot olmanın bir alemi yok konu dışına her daim çıkıyorum bende. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...