Saat 20:00 gibi açılıyor.reytingler artık gecemi açılıyor nerde pazartesinin başlığı ?
yokmu yakınlarda yetkili ve etkili bir arkadaş )
Saat 20:00 gibi açılıyor.reytingler artık gecemi açılıyor nerde pazartesinin başlığı ?
yokmu yakınlarda yetkili ve etkili bir arkadaş )
Saat 20:00 gibi açılıyor.
Evet senin dediğin de mantıklıymış. Sormak lazım niye daha erken açılmıyor diye aslında?eskiden kuşluk vakti açılırdı yeni sayfa ne güzel akşama kadar yeni sayfada geyik yapardık millet niye geyiğe bu kadar karşıki açın işte günü değerlendirmem geldi)
Evet senin dediğin de mantıklıymış. Sormak lazım niye daha erken açılmıyor diye aslında?
Artık @Yakamoz-Asi abimiz de ilgileniyor bu işlerle.dark gece gelir duymaz şimdi, .... buğra buralardadır ama kimbilir hangi konuya daldı duysa bizi açar heralde
yakamoz yeni bir arkadaşmı yoksa isim değiştiren arkadaşlardan birimi ..Artık @Yakamoz-Asi abimiz de ilgileniyor bu işlerle.
Artık @Yakamoz-Asi abimiz de ilgileniyor bu işlerle.
yakamoz yeni bir arkadaşmı yoksa isim değiştiren arkadaşlardan birimi ..
dark gece gelir duymaz şimdi, .... buğra buralardadır ama kimbilir hangi konuya daldı duysa bizi açar heralde
Acariz az sonra
Ocak 2013'de üye olduk
Daha erken.
benim forumdan çıkış ayıma denk gelmişsin tanışmamamız normal sanırım
niye erken açılınca sayfanın boncuklarımı dökülüyor)
Evet, öyle gibi. Ismin buralardaydi ama kendin yoktun hic.
Geçmiş olsun o zaman.olsun ya tanışırız çabuk kaynaşırız ama vadiciysende anlaşamayız şimdiden söyleyeyim )
olsun ya tanışırız çabuk kaynaşırız ama vadiciysende anlaşamayız şimdiden söyleyeyim )
benim forumdan çıkış ayıma denk gelmişsin tanışmamamız normal sanırım
niye erken açılınca sayfanın boncuklarımı dökülüyor)
Konu dışı sohbet etmeyelim lütfen. @Yakamoz-Asi
Bilmem uzun zamandır bu şekilde açılıyor artık. Ara vermezsen alışırsın.
Hep bu mesajı yazmak istemişimdir tadını çıkarttırmadın.Pazar konusu gecti artik az sonra Pazartesi geliyor
Ne biliyim işte her gün aynı şeyler konuşuluyor. Ben de şaka yaptım zaten robot olmanın bir alemi yok konu dışına her daim çıkıyorum bende.hayattaki en büyük sorunlarımdan biri konu içini bir türlü yakalayamıyor olmamdır konu içinde sohbet etmeyi becersem zaten mod arkadaşlarla papaz olmazdık ama huylu huyundan vazgeçmez yedisinde neysek yetmişine kadar oyuz
bu arada konu neydiki?
pazartesiyi burda yorumlasak sorun çıkmaz o zaman