sen yanlış diziyi mi izledin ne durgunu la aksiyonun dibine vurduk daha ne bekliyosun çözemiyorum seniVadi şu ana kadar durgun ilerliyor
sen yanlış diziyi mi izledin ne durgunu la aksiyonun dibine vurduk daha ne bekliyosun çözemiyorum seniVadi şu ana kadar durgun ilerliyor
zaten köşe yazsında özet geçmiş ))) ünal aysal koçun adamı daha çok derin galatasaray olarak bilen koçub damadı inanan kıraçın adamı oldugu galatasaraya inan kıraçın getirdiği.. koçun gezi olaylarındaki payına bakınca anlaşılyor her şey sanırımBeni kastediyorsun şuan tlf dayım özet gecersen sevinirim
Alt tarafı başta ağır çekim yaptılar ee gerisi yok gerisi sıkıcı ve saçma sahnelersen yanlış diziyi mi izledin ne durgunu la aksiyonun dibine vurduk daha ne bekliyosun çözemiyorum seni
2 reyting alarak bunu göstermiş gerçekten tebrik etmek lazım )))İntikam'da duygu çok yüksek bu akşam
Tartışmamı anlamadım xemrexx.bu saçma tartışmaları başkaları ile yapun plizz ilgi alanımda değil
bnm de canım acunu sonuncu göstermek sitiyor bir hesap mı açsam
2 reyting alarak bunu göstermiş gerçekten tebrik etmek lazım )))
o bu alınır neyse daha da yazma o konuları başkasıyla halledin ben karışmak istemiyrumTartışmamı anlamadım xemrexx.
onları biiliyorduk zaten yenı şeyler deılzaten köşe yazsında özet geçmiş ))) ünal aysal koçun adamı daha çok derin galatasaray olarak bilen koçub damadı inanan kıraçın adamı oldugu galatasaraya inan kıraçın getirdiği.. koçun gezi olaylarındaki payına bakınca anlaşılyor her şey sanırım
O amaçla yazmadım la içimden geldi. Senin için fesat düşüncelere bak hele.o bu alınır neyse daha da yazma o konuları başkasıyla halledin ben karışmak istemiyrum
aynen bu yıl bi türlü geçen seneki gibi reyting alamadık acaba polattan mı kaynaklanıyo bu bölüm süper 14 e falan çıkmalıydıVadi çok iyi. Ama reytingler yetersiz hala Vadi için.
Bende cok duygulaniyom 2 reytingi gorunce. Berenim ayril su diziden 2014 Eylulde yeni bir dizi ile gel ama ay yapimsart !!İntikam'da duygu çok yüksek bu akşam