10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o dediğin kolay yol :) klasik ay yapım dizisine odum koy 8 reyting alır :)
O zaman Berende kolay yola gitsin gardas . 2 reyting neee 😱 Unutulup gitmesinden korkuyom ben berenimin. İnsallah kolay yoldan girerde 8 alir :)

Çalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin ya :) Ay yapim+Beren Saat+Yakisikli jön+Toygar Isikli+Medcezir Senaristleri =10+ REYTING !!!.
O diziyi Medcezir'in senaristleri degil Karadayi'nin senaristleri yaziyor. Ama Engin Akyürek ile Beren Saat'i bu kadar kısa aralıkla aynı dizide oynatmazlar bence. Kıvanç'in partneri de kesin Farah. Yani Beren Alican ve Mert'e kaldi :D

bayağı ayrıntıları var..
herşeyin başı inan kıraç zaten ünal aysalda eskıden koç bünyesınde müdürdü

bundan on sene evvel fatıh altaylının ünal aysalla ılgılı yazısını okumanı tavsıye ederım devletı enerjı konusunda nasıl kazıkladıklarıyla ılgılı

O diziyi Medcezir'in senaristleri degil Karadayi'nin senaristleri yaziyor. Ama Engin Akyürek ile Beren Saat'i bu kadar kısa aralıkla aynı dizide oynatmazlar bence. Kıvanç'in partneri de kesin Farah. Yani Beren Alican ve Mert'e kaldi :D
Kaldida dizi devam ederse kaldi :(

sağda solda biri kalmıştır dikkatli bakmak lazım mesela ben bir murat yıldırım gördüm gibi :F