O zaman Berende kolay yola gitsin gardas . 2 reyting neee 😱 Unutulup gitmesinden korkuyom ben berenimin. İnsallah kolay yoldan girerde 8 aliro dediğin kolay yol klasik ay yapım dizisine odum koy 8 reyting alır
O zaman Berende kolay yola gitsin gardas . 2 reyting neee 😱 Unutulup gitmesinden korkuyom ben berenimin. İnsallah kolay yoldan girerde 8 aliro dediğin kolay yol klasik ay yapım dizisine odum koy 8 reyting alır
O diziyi Medcezir'in senaristleri degil Karadayi'nin senaristleri yaziyor. Ama Engin Akyürek ile Beren Saat'i bu kadar kısa aralıkla aynı dizide oynatmazlar bence. Kıvanç'in partneri de kesin Farah. Yani Beren Alican ve Mert'e kaldiÇalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin ya Ay yapim+Beren Saat+Yakisikli jön+Toygar Isikli+Medcezir Senaristleri =10+ REYTING !!!.
istediğ iyola gitsin her türlü izlenirO zaman Berende kolay yola gitsin gardas . 2 reyting neee 😱 Unutulup gitmesinden korkuyom ben berenimin. İnsallah kolay yoldan girerde 8 alir
herşeyin başı inan kıraç zaten ünal aysalda eskıden koç bünyesınde müdürdübayağı ayrıntıları var..
Kaldida dizi devam ederse kaldiO diziyi Medcezir'in senaristleri degil Karadayi'nin senaristleri yaziyor. Ama Engin Akyürek ile Beren Saat'i bu kadar kısa aralıkla aynı dizide oynatmazlar bence. Kıvanç'in partneri de kesin Farah. Yani Beren Alican ve Mert'e kaldi
sağda solda biri kalmıştır dikkatli bakmak lazım mesela ben bir murat yıldırım gördüm gibiO diziyi Medcezir'in senaristleri degil Karadayi'nin senaristleri yaziyor. Ama Engin Akyürek ile Beren Saat'i bu kadar kısa aralıkla aynı dizide oynatmazlar bence. Kıvanç'in partneri de kesin Farah. Yani Beren Alican ve Mert'e kaldi
Simdi 2 alio amaistediğ iyola gitsin her türlü izlenir
Ne reklamı hacı, yanlışı düzeltiyorum.Reklamını yap tabii.
Olabilir yani Bence Karadayi bittikten sonra Beren ve Kenan oynasinlarsağda solda biri kalmıştır dikkatli bakmak lazım mesela ben bir murat yıldırım gördüm gibi
emir-feriha gibi olurlar dalga geçilir sonraOlabilir yani Bence Karadayi bittikten sonra Beren ve Kenan oynasinlar
Beren Saat'in sansina Kanal D'nin hiçbir dizisi iyi gitmiyor. Eger gecen seneki Kanal D oranlari olsaydı İntikam 1 aya kalmaz biterdi. Ama su an kotulerin yaninda goze fazla batmiyor. Tabik yarin TNS'de 3un altina duserse o zaman fena.Kaldida dizi devam ederse kaldi
Abartma Mr. And Mrs. Smith gibi olabilirler bence
Murat Yildirim Fedai'de olacak denmisti ama ne kadar dogru bilmem.sağda solda biri kalmıştır dikkatli bakmak lazım mesela ben bir murat yıldırım gördüm gibi
my bitmdeden o dizi başlamaz daha çok var yaniMurat Yildirim Fedai'de olacak denmisti ama ne kadar dogru bilmem.
kenan 40 oldu hacı beren minyon tipli pek uyum olmaz kardeşi gibi olur tabi kenanı sülüman gibi yapacakalrsa olabilirAbartma Mr. And Mrs. Smith gibi olabilirler bence
Öyle olsun hacım seni mi kırıcam.Ne reklamı hacı, yanlışı düzeltiyorum.
biz atişıyor muyuz türkçe hocanı gönder yarın kulağını çekicem onun .DÖyle olsun hacım seni mi kırıcam.
Bana diyen @xemrexxx cookies le Beren atışması yapıyor hayır sonuca da ulaşılsa hep aynı şeyler sonuç yok.