orası öyle tabi ama ben Murat'ı tarihi dizi yerine iyi bir dram dizisinde izlemek istiyorumDaha 1 sene var neredeyse o projeye.1 senede neler degisir neler...
orası öyle tabi ama ben Murat'ı tarihi dizi yerine iyi bir dram dizisinde izlemek istiyorumDaha 1 sene var neredeyse o projeye.1 senede neler degisir neler...
Beren belki de seneye dizi cekmez. Bence cekmesin de 8 senedir araliksiz dizi cekti yuzunu dinlendirmeli hem evlilik cocuk falan vardir 2014 planinda belki belli mi olurUmarim timsle anlasmaz. Berenle olurlar. ikisininde birbirlerine ve ay yapima ihtiyaclari var
düzgün işte 3 reklam verecek 2 sinin arası 1 saat 1 i de sonda keşke herkes böyle olsaatv yine hasta etti beni
bir kerede düz saatde reklama gir arkadaş
21:44
22:44
23:13
2 dakika sonra reklama girsen ölürmüsün
Tarihi dizi ben de sevmiyorum. Murat Yildirim'i severim. Umarim izleyeceğim bir projeyle dönerorası öyle tabi ama ben Murat'ı tarihi dizi yerine iyi bir dram dizisinde izlemek istiyorum
yasemin ergene gibi evlenince jübile yapmasın da gerisi önemli değilBeren belki de seneye dizi cekmez. Bence cekmesin de 8 senedir araliksiz dizi cekti yuzunu dinlendirmeli hem evlilik cocuk falan vardir 2014 planinda belki belli mi olur
yok aga adamlar iptal etti ama baskın gibi bişey oldu toplantıya değil ama büyük üstadın mekanına baskın verdiler süper ötesi bi sahneydi yaTapınak baskını oldu mu aga? @takas.
polat dinleniyor birazBu bölüm aksiyon bakımından tatmin etti ama Polatsız ilerleyen haftalarda seyirci tahammül etmez sürekli bir şeyler izlemesi televizyondan yeter be kardeşim.
Cok basrollu bir dizi olabilir. O zaman ikisi de olur.bilemiyorum okan yalabık da başrol oalcak murat yıldırım gölgede kalacağı bir rolü seçmez gibi geliyor bana
ne 1 saati ya reklamdan dönüşü 22 oluyo 22.44 te reklama giriyo zaten her dizi böyle vadi 3 saat özetle beraber 60 dk sı reklam neden bahsediyon sendüzgün işte 3 reklam verecek 2 sinin arası 1 saat 1 i de sonda keşke herkes böyle olsa
Polat az görünmüş herhalde. Bir türlü 13 göremediniz o yüzden.yok aga adamlar iptal etti ama baskın gibi bişey oldu toplantıya değil ama büyük üstadın mekanına baskın verdiler süper ötesi bi sahneydi ya