Ülkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....hukuk oku olmadı işletme-iktisat oku kesin kazanırsın
Cıkkkkk ben İletişim okycam hemde senin okula gelicem.
Ülkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....hukuk oku olmadı işletme-iktisat oku kesin kazanırsın
ben de pompy nin yanına giderim o da iletişim fakülteis olmadı erasmusla yurtdışına kaçarımÜlkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....
Cıkkkkk ben İletişim okycam hemde senin okula gelicem.
2 seneye gelirim İnşAllah oradan da STV'ye kapak attım mı tamamdır.ben de pompy nin yanına giderim o da iletişim fakülteis olmadı erasmusla yurtdışına kaçarım
okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek2 seneye gelirim İnşAllah oradan da STV'ye kapak attım mı tamamdır.
pompy reyiz okulu hızlıca bitirir sen gelmeden.
Hakikatten Türkçesini okuyunca fenalıklar basıyor İngilizcesi offff üfffff.okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek
Sen tahmin yapma bence, emreemreu'yu da üniversiteli sanıyordun.dark bence lise 4 te ya da hazırlanıyor
Atılmadım henüz, aynen devam.bence 3'üde okuldan atıldı.Şuan çılgınlık peşindeler.
Forum hayatım boyunca hep üniversitede oldum.Bence üniversitedir.
sen de bu ka gizemli olma .FSen tahmin yapma bence, emreemreu'yu da üniversiteli sanıyordun.
Atılmadım henüz, aynen devam.
Forum hayatım boyunca hep üniversitede oldum.
Daha önce forumda yazmıştım,sen de bu ka gizemli olma .F