Ülkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....hukuk oku olmadı işletme-iktisat oku kesin kazanırsın![]()
Cıkkkkk ben İletişim okycam hemde senin okula gelicem.
Ülkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....hukuk oku olmadı işletme-iktisat oku kesin kazanırsın![]()
ben de pompy nin yanına giderim o da iletişim fakülteis olmadı erasmusla yurtdışına kaçarımÜlkede Hukuk mu kalmış Allah aşkına....
Cıkkkkk ben İletişim okycam hemde senin okula gelicem.![]()
![]()
2 seneye gelirim İnşAllah oradan da STV'ye kapak attım mı tamamdır.ben de pompy nin yanına giderim o da iletişim fakülteis olmadı erasmusla yurtdışına kaçarım![]()
okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek2 seneye gelirim İnşAllah oradan da STV'ye kapak attım mı tamamdır.![]()
pompy reyiz okulu hızlıca bitirir sen gelmeden.![]()
Hakikatten Türkçesini okuyunca fenalıklar basıyor İngilizcesi offff üfffff.okulda da sihirli annem anlatıyorsa işi zor hele ki onun derlseri de inglizce nasıl anlatıyordur dedini acep hoocalar-öğrencielr ne çekmiştir pompy nin bize anlattıklarını ingilizce dinleyerek![]()
Sen tahmin yapma bence, emreemreu'yu da üniversiteli sanıyordun.dark bence lise 4 te ya da hazırlanıyor![]()
Atılmadım henüz, aynen devam.bence 3'üde okuldan atıldı.Şuan çılgınlık peşindeler.
![]()
Forum hayatım boyunca hep üniversitede oldum.Bence üniversitedir.![]()
sen de bu ka gizemli olma .FSen tahmin yapma bence, emreemreu'yu da üniversiteli sanıyordun.
Atılmadım henüz, aynen devam.
Forum hayatım boyunca hep üniversitede oldum.![]()
Daha önce forumda yazmıştım,sen de bu ka gizemli olma .F