Uçurum dehşet bir şeydi ya. Yazık oldu çok Her bölüm ayrı şoktuHayat 70 kez vurulup ölmeyen insanlardan da ibaret değildir ama.
Aksiyonu biz de severiz. Ama "kaliteli" olanı.
Örnek: Süreç Filmin Uçurum dizisi.
Uçurum dehşet bir şeydi ya. Yazık oldu çok Her bölüm ayrı şoktuHayat 70 kez vurulup ölmeyen insanlardan da ibaret değildir ama.
Aksiyonu biz de severiz. Ama "kaliteli" olanı.
Örnek: Süreç Filmin Uçurum dizisi.
Ab de daha yüksek alır gibime geliyorYarın çalıkuşu total 4.50 Ab 5.30 reyting bekliyorum ben.
Yüz ifadesi diyorsun ama oynama smileyi koymuşsun.Yasemin Gökhanı Seçince
Murat Ebru Ve Hadise Yüz İfadesi 😱😱😱😱
Gökhanın Yüz İfadesi
Geçen hafta @takas a kaçak kurtları geçer demiştim ama kaçak beni yanılttı . Dün izlediğim Kaçak ın senaryosu kurtların elestirdigim senaryosu yanından çocuk oyuncağı kalıyor. Çalıkuşuna hafif baktım Fahriye ilk bölümlere göre oyunculuğu daha Sahici olmuş. Sanırım Müdehale etmişler. Bu kadar abartma demişler)))) iki dünyada arası hızla mevzu kaydediyor. Suriye ayağı dizinin finalinde. Şimdi yeni hikaye yazıyorlar ama yanlış yoladalar umarım tahmin ettiğim senaryoyu yazmazlar esma zaten yanlış kast o kızda hiç Trakyalı kız tipi yok.. Ayrıca selim ile esmaya aşk yazmazlar yoksa dizi tepe taklak olur.
Oses totalde çok zorlaniyor ab si de geçen seneye göre düşük. Yeni jüri eskiye göre bana kalırsa kötü. Hülya sesten anlatıyordu ama ebru gibi itici değildi. Secmediklerini dönmediği kalıyor))))
Geçen senede bölme olayı gitmişti bence.yine salladın gecen sene istedigi zaman programı bölebiliyordu acun ) 21:45 de bölüyodu bu sene bölemiyor 20:30 da yayina basliyor bu sene daha yüksek hep 11 10 ab de çift rakamlar
Hacı ben senmiyim sallayayim))) Karadayida düşük buyuzden reytinge değil Share bakarsan o sesin düştüğünü görürsün. Ileriki haftalara bak farkı görürsünyine salladın gecen sene istedigi zaman programı bölebiliyordu acun ) 21:45 de bölüyodu bu sene bölemiyor 20:30 da yayina basliyor bu sene daha yüksek hep 11 10 ab de çift rakamlar