cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,570
- Puanı
- 1,060
Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Esra Erol'la, Bir Aşk Hikayesi ve Çocuklar Duymasın gayet iyi gitmişler.
saatla alakası yok
medcezir düsmediki 2 reyting yükseldi totalde bir onceki haftayla aynı reytingi aldı
kardeş 10 reytinge ulaşması zor sadece karadayı ve kvp alabildikaçak çok erken başlıyo bu şekilde yükselemez 10 reytinglere çıkamaz uzun özet şart ama boçs adlı 1 reytinglik dizi için harcıyolar şu haliyle bile çalıkuşuna fark atmış üstelik çalıkuşu kaçaktan sonra 1 saat gitmiş
dünkü bölümün bazı yerlerini izleyemedim akşam netten keyif yapıcam kaçak keyfi
fazla uçuyosun aga vadiyi şuan hiçbir dizi geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamaz karadayı bile zorla 10 reytign aldı ki vadi 10 dk özetli hali ve 1 saat erken bitmesine karşın bile 11.5 aldı geçen hafta yani en düşük reytingi bile çok yüksek diğer dizilere göre kaçak süper bi dizi ama vadinin reytinglerine gelemez inşallah yaklaşır ama zor kolay bi iş değilGeçen hafta @takas a kaçak kurtları geçer demiştim ama kaçak beni yanılttı . Dün izlediğim Kaçak ın senaryosu kurtların elestirdigim senaryosu yanından çocuk oyuncağı kalıyor. Çalıkuşuna hafif baktım Fahriye ilk bölümlere göre oyunculuğu daha Sahici olmuş. Sanırım Müdehale etmişler. Bu kadar abartma demişler)))) iki dünyada arası hızla mevzi kaydediyor. Suriye ayağı dizinin finaliydi. Şimdi yeni hikaye yazıyorlar ama yanlış yoladalar umarım tahmin ettiğim senaryoyu yazmazlar esma zaten yanlış kast o kızda hiç Trakyalı kız tipi yok.. Ayrıca umarım selim ile esmaya aşk yazmazlar yoksa dizi tepe taklak olur.
Oses totalde çok zorlaniyor ab si de geçen seneye göre düşük. Yeni jüri eskiye göre bana kalırsa kötü. Hülya sesten anlatıyordu ama ebru gibi itici değildi. Secmediklerini dönmediği kalıyor))))
HOCAM SENDE Kİ BU KAÇAK SEVGİSİ DE FERHAT İLE ŞİRİNİN SEVGİSİNDEN DE ÖTEsüreç filmin yerinde olsam kaçağı alır show tv'ye giderim
atv hüseyin çelike başbakana yalakalık olsun diye ben onu çok sevdimi yayınlayıp kaçağın önünü kesiyorlar
HOCAM SENDE Kİ BU KAÇAK SEVGİSİ DE FERHAT İLE ŞİRİNİN SEVGİSİNDEN DE ÖTE