8 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok o anlamda söylemedim. Totali 15 olupta, A/B`si 2 olan dizi yoktur.

Vadi totalde 15 alınca da, A/B`de 10+ alıyordu. Bir-birileriyle bağlantılı. A/B Totale dahil olduğu için A/B artarsa otomatikmen total de artar.

Ama Totali A/B`sinden yüksek dizilerin C/D`si demekki daha yüksekmiş ki, ikisinin ortalaması bu kadar çıkmış.

Yani aslında ağır C/D dizisi oluyor ama total diyoruz.

Örnek: Şefkat Tepe, Küçük Gelin, Vadi, Arka Sokaklar, Benim İçin Üzülme, Dila Hanım ve b. diziler.

Agir C/D agir total (b)
Böyle bir terim varmiydi (b):bilmem:

arkadaslar çalıkusuna saglam diyodum ama simdi sözümü geri aliyorum 5.55 reytingden 45 dakka reklamsız en yüksek rakama ulasiyosun 15 dakka reklamda listede olmuyosun hiçmi bekleyenin yok seyirci hemen kaçmaya çalısacak

o ses daha 1 saat ten fazla süresi var ve bir yarismaci var o ses tarihinin en iyisi galba sürekli gösteriliyor o anlık ucacak

kaçağı izlemiyorsunuz karalamayın bari vallahi ayıp ya
izlemediğiniz dizi hakkında ne biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz
he he he karadayıda ikinci sezonunda yayından kaldırılacaktı size kalsa

A.Ş.K.'ta koklaşma ağlama GB'de vurulma hastahaneye düşme yok mu? 😱 :F
Ben Güneşi Beklerkeni yaklaşık 4 bölümdür seyredemiyorum zaten. Ne olduğundan haberim yok ama senin dediğin gibi olsaydı A/B`de yüksek çıkmazdı. :)

Bence sen orda en çok Benim İçin Üzülmeye takıldın. :)

kaçağı izlemiyorsunuz karalamayın bari vallahi ayıp ya
izlemediğiniz dizi hakkında ne biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz
he he he karadayıda ikinci sezonunda yayından kaldırılacaktı size kalsa
Bunu diyen sen misin? Çok şaşırdım. 😱

Her Cuma mesai yapıp Yalan Dünyanın ne kadar reklam verdiğini hesaplıyorsun. Kaçak ne kadar verdi? :):)

Bu alemde bir laf vardır Ertan; alttan aldım yeteri kadar, artık herkes ederi kadar... kaçak

Kacaga burda total dizisi her hafta birileri oluyor diye bos bos konusanlar her hafta onlarca insanin oldugu amerikan dizilerrini agzi acik hayranlikla izliyor ya.. neyse.. ab dizilerini de goruyoruz asktan meskten baska bisey yok acin kacagi da izleyinde hayatinizda gormediginiz aksiyon gorun azcik ufkunuz genislesin hayat asktan ibaret degil. Ha ab kitlesinin daha kaliteli dizileri tercih ettigi kabulumdur ama abye tapmaya gerek yok izlediginiz dizileri ab ratinglerine gore sekillendirmeye basladiniz

lö o 3 x li emre yani bnm fakem :F türk malı 30 küsür bölüm sürmüştü :) adanalı uzun sürdü ama ilk sezondan çok uzak kaldı reytingleri zaten önce günü sonra saati değişti 3.sezon başı da bitti :)
pompy'den bana geçti zahir o da xx derdi. :F

Revan 20 bölümde düşer dedi de ona itafen söyledim HB 100 , Adanalı 60 Türk Malı 20 - 25 bölüm iyi gittiler. :)

Kacaga burda total dizisi her hafta birileri oluyor diye bos bos konusanlar her hafta onlarca insanin oldugu amerikan dizilerrini agzi acik hayranlikla izliyor ya.. neyse.. ab dizilerini de goruyoruz asktan meskten baska bisey yok acin kacagi da izleyinde hayatinizda gormediginiz aksiyon gorun azcik ufkunuz genislesin hayat asktan ibaret degil. Ha ab kitlesinin daha kaliteli dizileri tercih ettigi kabulumdur ama abye tapmaya gerek yok izlediginiz dizileri ab ratinglerine gore sekillendirmeye basladiniz
Hayat 70 kez vurulup ölmeyen insanlardan da ibaret değildir ama. :):)

Aksiyonu biz de severiz. Ama "kaliteli" olanı.

Örnek: Süreç Filmin Uçurum dizisi.

ab dizileri aşk meşk evet haklısın :F yalan dünya-kayıp-seksenler-medcezir hepsi aşk meşk :F

Ben Güneşi Beklerkeni yaklaşık 4 bölümdür seyredemiyorum zaten. Ne olduğundan haberim yok ama senin dediğin gibi olsaydı A/B`de yüksek çıkmazdı. :)

Bence sen orda en çok Benim İçin Üzülmeye takıldın. :)

Bunu diyen sen misin? Çok şaşırdım. 😱

Her Cuma mesai yapıp Yalan Dünyanın ne kadar reklam verdiğini hesaplıyorsun. Kaçak ne kadar verdi? :):)

dün gördük fatihin kaç reklam verdiğini
kayıp her hafta 2 reklamla bitiyor
kaçağın 3'üncü bölümü olmasına rağmen bu akşam 2 reklam verdi muhtemelen 3'üncüde sırada
bizi buradan vuramazsın
kanal d dizi tutturamıyor oraya atış yap,dizileride on para etmez