cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,374
- Puanı
- 1,060
Yok o anlamda söylemedim. Totali 15 olupta, A/B`si 2 olan dizi yoktur.total yüksek olunca ab de mi yüksek olur neden ki kvp totalde 12 ab de 8 alıyor![]()
Adanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.Ben son dönemlerden bahsettim.
A/B bence o.![]()
İkisi de düşüş yaşamıştı dediğim gibi hızlıca.Adanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.
AB zaten.@xemrexx
lö o 3 x li emre yani bnm fakemAdanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.
AB zaten.@xemrexx
Reklamlar.Benim İçin Üzülme son anlıkta 2.97 almış, birden düşmüş. Reklam mıydı @mrt-06Yoksa zorlu rakipler karşısında mı böyle aldı?
A/B`si isterse 11 olsun, totali 20, A/B`si 11 olan dizi zaten ağır total dizisidir. A/B`de totale dahil olduğu için Total yüksek olunca tabii ki A/B de yüksek olur. Ama C, D daha da yüksek olur.
Ne kadar süredir reklamsız Kaçak?![]()
Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten.
İyiki O Ses Türkiye var bugün.Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var.
![]()
1 reytinglik ben onu çok sevdim dizisi için kaçağı erken bitiricek yine atv
be akılsızlar 1-2 haftaya yayından kaldıracaksınız ya ben onu çok sevdimi
kaçağı yayınla 23:00-23:30'a kadar ben onu çok sevdimin reytinglerinide alsın
olmadı ben onu çok sevdimi çarşamba yayınla kaçağın önünü niye kesiyorsun
1 reytinglik ben onu çok sevdim dizisi için kaçağı erken bitiricek yine atv
be akılsızlar 1-2 haftaya yayından kaldıracaksınız ya ben onu çok sevdimi
kaçağı yayınla 23:00-23:30'a kadar ben onu çok sevdimin reytinglerinide alsın
olmadı ben onu çok sevdimi çarşamba yayınla kaçağın önünü niye kesiyorsun
Hahahahhahahahhaha sen hala konusuyo musunSüreç Film bu sonuçta. En iyi ihtimalle 15-20 bölüm iyi gider dizi.
Çalıkuşunu izlemiyorum ben zaten.Bana aynı laflarla gelmeyin yok ağır total dizisi falan gibi diziyi izlemeden yargısız infaz kimse yapamaz yönetmeninden senaryosuna on numara o çok övdüğünüz çalıkuşunu her iki gruptada geçiyorsa saygı gösterin totali yüksek olan dizi kalitesizdir sizin kafanızda kurduğunuz saçma bir mantıktan öte değil bana göre.![]()
A.Ş.K.'ta koklaşma ağlama GB'de vurulma hastahaneye düşme yok mu? 😱Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten.
İyiki O Ses Türkiye var bugün.Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var.
![]()