cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,571
- Puanı
- 1,060
Yok o anlamda söylemedim. Totali 15 olupta, A/B`si 2 olan dizi yoktur.total yüksek olunca ab de mi yüksek olur neden ki kvp totalde 12 ab de 8 alıyor
Adanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.Ben son dönemlerden bahsettim.
A/B bence o.
İkisi de düşüş yaşamıştı dediğim gibi hızlıca.Adanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.
AB zaten. @xemrexx
lö o 3 x li emre yani bnm fakem türk malı 30 küsür bölüm sürmüştü adanalı uzun sürdü ama ilk sezondan çok uzak kaldı reytingleri zaten önce günü sonra saati değişti 3.sezon başı da bittiAdanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız.
AB zaten. @xemrexx
Reklamlar.Benim İçin Üzülme son anlıkta 2.97 almış, birden düşmüş. Reklam mıydı @mrt-06 Yoksa zorlu rakipler karşısında mı böyle aldı?
A/B`si isterse 11 olsun, totali 20, A/B`si 11 olan dizi zaten ağır total dizisidir. A/B`de totale dahil olduğu için Total yüksek olunca tabii ki A/B de yüksek olur. Ama C, D daha da yüksek olur.
Ne kadar süredir reklamsız Kaçak?
Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten.
İyiki O Ses Türkiye var bugün. Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var.
1 reytinglik ben onu çok sevdim dizisi için kaçağı erken bitiricek yine atv
be akılsızlar 1-2 haftaya yayından kaldıracaksınız ya ben onu çok sevdimi
kaçağı yayınla 23:00-23:30'a kadar ben onu çok sevdimin reytinglerinide alsın
olmadı ben onu çok sevdimi çarşamba yayınla kaçağın önünü niye kesiyorsun
1 reytinglik ben onu çok sevdim dizisi için kaçağı erken bitiricek yine atv
be akılsızlar 1-2 haftaya yayından kaldıracaksınız ya ben onu çok sevdimi
kaçağı yayınla 23:00-23:30'a kadar ben onu çok sevdimin reytinglerinide alsın
olmadı ben onu çok sevdimi çarşamba yayınla kaçağın önünü niye kesiyorsun
Hahahahhahahahhaha sen hala konusuyo musunSüreç Film bu sonuçta. En iyi ihtimalle 15-20 bölüm iyi gider dizi.
Çalıkuşunu izlemiyorum ben zaten.Bana aynı laflarla gelmeyin yok ağır total dizisi falan gibi diziyi izlemeden yargısız infaz kimse yapamaz yönetmeninden senaryosuna on numara o çok övdüğünüz çalıkuşunu her iki gruptada geçiyorsa saygı gösterin totali yüksek olan dizi kalitesizdir sizin kafanızda kurduğunuz saçma bir mantıktan öte değil bana göre.
A.Ş.K.'ta koklaşma ağlama GB'de vurulma hastahaneye düşme yok mu? 😱Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten.
İyiki O Ses Türkiye var bugün. Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var.