8 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülme son anlıkta 2.97 almış, birden düşmüş. Reklam mıydı @mrt-06 (b) Yoksa zorlu rakipler karşısında mı böyle aldı?

total yüksek olunca ab de mi yüksek olur neden ki kvp totalde 12 ab de 8 alıyor:bilmem:
Yok o anlamda söylemedim. Totali 15 olupta, A/B`si 2 olan dizi yoktur.

Vadi totalde 15 alınca da, A/B`de 10+ alıyordu. Bir-birileriyle bağlantılı. A/B Totale dahil olduğu için A/B artarsa otomatikmen total de artar.

Ama Totali A/B`sinden yüksek dizilerin C/D`si demekki daha yüksekmiş ki, ikisinin ortalaması bu kadar çıkmış.

Yani aslında ağır C/D dizisi oluyor ama total diyoruz.

Örnek: Şefkat Tepe, Küçük Gelin, Vadi, Arka Sokaklar, Benim İçin Üzülme, Dila Hanım ve b. diziler.

Son düzenleme:
Herhangi bir dizi Kanal d nin dizisini geçtiğinde hemen o diziye saldırmadan duramıyolar çekemiyolar abi bu kadar basit.

Adanalı ve Türk Malı'da bayağı uzun sürmüştü yanlız. :)
AB zaten. :) @xemrexx
lö o 3 x li emre yani bnm fakem :F türk malı 30 küsür bölüm sürmüştü :) adanalı uzun sürdü ama ilk sezondan çok uzak kaldı reytingleri zaten önce günü sonra saati değişti 3.sezon başı da bitti :)

Benim İçin Üzülme ve Seksenler kanallarını idare edecek reytingleri almışlar bu anlıkta da.

O Ses Türkiye ve Kaçak reytinglerde adeta yarışıyorlar ama bu anlıkta O Ses Türkiye zirvede yer almış.

Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten. :)

İyiki O Ses Türkiye var bugün. :) Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var. :):)

1 reytinglik ben onu çok sevdim dizisi için kaçağı erken bitiricek yine atv
be akılsızlar 1-2 haftaya yayından kaldıracaksınız ya ben onu çok sevdimi
kaçağı yayınla 23:00-23:30'a kadar ben onu çok sevdimin reytinglerinide alsın
olmadı ben onu çok sevdimi çarşamba yayınla kaçağın önünü niye kesiyorsun

A/B`si isterse 11 olsun, totali 20, A/B`si 11 olan dizi zaten ağır total dizisidir. A/B`de totale dahil olduğu için Total yüksek olunca tabii ki A/B de yüksek olur. Ama C, D daha da yüksek olur.

Bana aynı laflarla gelmeyin yok ağır total dizisi falan gibi diziyi izlemeden yargısız infaz kimse yapamaz yönetmeninden senaryosuna on numara o çok övdüğünüz çalıkuşunu her iki gruptada geçiyorsa saygı gösterin totali yüksek olan dizi kalitesizdir sizin kafanızda kurduğunuz saçma bir mantıktan öte değil bana göre. :)

Ne kadar süredir reklamsız Kaçak? :)

Oldu baya. :D

kaçagın bu bölümü çok zorlamaydı. tesadüfler insan üstü işler.... kaçagın geleceği pek parlak değil ama son yarım saatteki aksyon adam öldürme diziyi biraz kurtardı..

Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten. :)

İyiki O Ses Türkiye var bugün. :) Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var. :):)

Aşıklar iyidir, biz bekliyoruz @Billy Kane ve @xBUGRAx ile Bir Aşk Hikayesi'ni. :)

Bence de kesmemeliler sonuçta dizi atv'yi çok iyi sırtlıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çok mantıklı çarşamba doksanlar arkası zaten ikiside oldukça düşük.

Bana aynı laflarla gelmeyin yok ağır total dizisi falan gibi diziyi izlemeden yargısız infaz kimse yapamaz yönetmeninden senaryosuna on numara o çok övdüğünüz çalıkuşunu her iki gruptada geçiyorsa saygı gösterin totali yüksek olan dizi kalitesizdir sizin kafanızda kurduğunuz saçma bir mantıktan öte değil bana göre. :)
Çalıkuşunu izlemiyorum ben zaten. :)

Evet o teori onaylanıp, test edilmiştir. :)

Öyle olmasa: Akasya Durağı, Küçük Gelin, Arka Sokaklar, Benim İçin Üzülme ve b. dizilerin totalleri ile A/B`leri arasında uçurum olmaz.

Hergün dalga geçtiğiniz Akasya ve Arka Sokaklar da bu tür dizilerden. :):)

A.Ş.K.'ta koklaşma ağlama GB'de vurulma hastahaneye düşme yok mu? 😱 :F