7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
smieyleri görmüyorum.. resimler kapalı bende. ben ondan bol paratez kulanıyorum
Onu biliyorum da bi önceki postta " : p" bu smileyi kullanmiştim. Parantezini görmeyince emin oldum smiley'in kapalı oldugunda:X Hee sen benim smileyleri görmuyorsundur o zaman :X az bi aç bakalım sana yazdiğim cevaplarda kaç tane smiley var gör :F

Onu biliyorum da bi önceki postta " : p" bu smileyi kullanmiştim. Parantezini görmeyince emin oldum smiley'in kapalı oldugunda:X Hee sen benim smileyleri görmuyorsundur o zaman :X az bi aç bakalım sana yazdiğim cevaplarda kaç tane smiley var gör :F
genelde pek sorun olmuyor.. bu arada sen ne ara espiri yapmaya başladın ya )))) emre olsa onun mesajlarını farklı okuyorum ama . neyse bundan sonra espri yapacagın zaman haber ver ))))

3 Adam Tanıtımı Bugun Baya Bir Yapıldı Direk Twitterda En üst Sıradan TTopic Oldu

Bu Hafta Sağlam Konuklarlar Gelicektir

kibirli insanları tanımlarken burunlarının nerde olduğu söylenir? sorusuna türkçe öğretmeni cvp veremedi k.m.o.i
bir türkiye klasiği

Maalesef ki Fatih Tutmadı. :( Kanal D Pazartesilerini artık ya Yalan Dünya ya da Güneşi Beklerken'le kurtarabilir sağlam ab kitlelerinden dolayı. Başka bir çare gelmiyor aklıma.

karadayı 1 saat 58 dakka sürmüs geçen hafta 1 saat 45 dakka idi youtube baktım yine uzatmıslar süreyi haftaya 2 saat 12 dakka olursa sasirmam :)

O Ses Türkiye 2 Saat 3 Dakka sürmüs

Maalesef ki Fatih Tutmadı. :( Kanal D Pazartesilerini artık ya Yalan Dünya ya da Güneşi Beklerken'le kurtarabilir sağlam ab kitlelerinden dolayı. Başka bir çare gelmiyor aklıma.
Güneşi Beklerken olmaz totalde çok daha fazla düşer o zaman. Ab'de kolay direnemez. En mantıklısı Yalan Dünya gibi.

Haberini aldım. :D İzledim :D

Bana kilosu lazım değil. :D Sesi sözü lazım usta. :D
neyi lazım bilmiyorum ama. kilo herşeyle alakalı bir durum ani kilo alma psikolojiyle alakalı yanı var. kilo demek daha büyük diyafram dolaysıyla sese etkisi olur.