7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih`in tutmayacağını söylemiştim... Millet diyordu tarihi anlatsın izlerim. Buyrun entrika, oyunlar olmadan buraya kadar.

Bir ihtimal Kanal D belki gelecek hafta özetli yayınlar da biraz yükselir çünkü, tekrarı fena gitmemiş. Onun da etkisi olabilir az çok. Yine de uzun yayınlanırsa bile en fazla 4 reytingi geçer bence.

Kanal D eskiden ne yapsa tutarda bu sene hiç profesyonelce davranmadılar. Eskiden çok profesyonelce diziler yapardılar. Sanki kanal el değiştirmiş.

Eski Kanal D olsaydı Fatih dizisinin Fetih filminin yeni çıktığı zamanlar başlatılması gerektiğini bilirdi. Şimdi büyüsü kaçtı, kötü elbiseli, entrika falan olmayan tarihi diziyi kim niye seyretsin?

İnşallah Kanal D yine Yalan Dünyayı kullanmaz Pazartesi için. Kayıp Fatih`in arkasına gelebilir. X Factor Pazartesiye gelebilir. Arka Sokaklar da fena fikir değil. Totalde yükseliş kazanır bence.

Ama Fatih`in arkasına saat 23.00`e joker olarak Galip Derviş de konulabilir. :)

Sbt'nin ab sonuçları sorunlu kesinlikle. O Ses'in totalinin ab'sinden yüksek çıkması pek mantıklı değil.Ayrıca şişiren ve düşüren varsa o sbt'dir. Resmi reyting şirketinin tns olduğunu unutmayalım lütfen.
Ben tns ye güvenmiyorum en iyisi bence AGb ydi Çünkü TNS de neyin reyting aldıklarına bakınca şevkat tepe samanyolu küçük gelin gibi dini diziler en yüksek reytingi alıyor TNS de bide ACunda var Acunda para bol hemen parayla reytingi satın alabilir ağ dizisi ÖRneğin karagül Sıla gibi bir diziler daha alınsa TNs ölçer ama onlar Arka sokakların terör konusunu işliyememesinin sebebi Süreç ama Hükümetin dizilerine müdahale yok Çok güzel bir durumdayız o yüzden Arka sokaklar Şevkat tepeyi geçemiyor Şevkat tepede pkk var Ama arka sokaklar işliyemiyor o konuyu Yani Samanyolu gibi kanallara kıyak geçmekte Hükümetj

@xemrexxx @Bully

Son düzenleme:
Esra Erol'la ve Çocuklar Duymasın da gayet iyi gitmişler. :Z

karadayı süper gitmiş 10 u geçmiş bölümde güzeldi ama baya uzundu yav 12 de bitti nerdeyse ee o ses sabaha kadar sürüyo dişe diş kana kan al işte aynı reytingi almışlar :D
vadi bu hafta total 12-14 ab 9-10 kesin gibi

Görüş Günü Kadınları çok yakında bitecek, oranları da kötü zaten. :)

Fatih'in tutmayacağını en baştan söylemiştim teeee fragman çıkmadan. :) :)

Acun SBT şişirdi ama TNS'de kıl payı 1. olmuş ama yine de tebrikler.

O Ses Türkiye yine farklı bir şekilde zirvede yer almayı başarmış :)

Beni Böyle Sev berbat gitmiş, halbuki dün SBT'de gayet iyi oranlar alıyordu. (b)

Demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştim :X YST'de kaç anlık 10+ almişti ama 9'u zor geçmiş aynısı O ses için ümitlenmeyin dedim 10'u zor geçmiş:X AB'si zaten iyiydi çünkü AB izleyicisinin yarısı boşta. Karadayı'ya zap yapamıyorlar çünkü neyin nasıl oldugunu anlamıyorlar.Karadayı öyle zap yapılacak reklam arası izlenecek dizi değil :X Bi kere daha farkını gösterdi :J

Aa söylemeden edemiyeceğim O ses Özet 19:50'de başlıyor 20'de Karadayı özet veriyor. 19:50'den 20'ye kadar nerdeyse bir adet 15 dakikalık anlık eder, o kadar erken başlıyor:X Birde bitiş süreleri O ses 23:46'da bitmiş 24'e tamamlamadiği için Acun'a kızıyorum :bağır: Bu arada Acun hani 2 saat 3 'dakikaydı @mahoni?

Herneyse Karadayı'm başı dik hala iyi gidiyor :X

Gelelim Acun'un İllu konusuna akşama izleyecek bişeyim yok akşama bu konuyu irdelerim sizide İlluminati konusuna beklerim @xemrexxx ve @Μαнoni :F

Adeleden değil yağdan verecek kiloyu))) nasıl anladın ya.. Diyaframi iyi olan sanatçılar daha rahat şarkı söyler.
Laa Adele derkes "kas" adelesinden bahsetmedim :F:F Sanatçi ADELE'den bahsettim :F Allah iyiliğini versin Koptum şuan :F:F Kulağimda yankılanıyor şu an "Adeleden değil yağdan verecek kiloyu)))) yağdan verecek kiloyu)))) yağdan verecek kiloyu)))) yağdan verecek kiloyu))))" :F:F:F:F

Son düzenleme:
Starın yapımları 10+ alınca anlıklarda Mahoni hemen heyecanlanıyor, görürüz yarın A/B`de 14 reyting garanti falan diyor ki dün akşam da demişti. :X

Bkz: Medcezir ve Acunun programları. :D

Jüri başladığı anda demiştim jüri değiştiği için artık eskisi gibi 15 reytingi göremez. 11 alır demiştim maksimum. Şimdilik o düzeyde. Bakalım 15`e tırmanacak mı?

Karadayı'nın arkasından yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster AB grubunda çok başarılı gitmiş.

Fatih'in tutmayacağı belliydi o kadro ile nitekim ikinci haftasında dahada düşmüş günlük dizilere geçilmiş

Fatih'in tutmayacağı belliydi o kadro ile nitekim ikinci haftasında dahada düşmüş günlük dizilere geçilmiş

Ben tahminlerimde AB'si, Total'e göre daha yüksek çıkar yazmıştım. Lakin ikisi de düşük çıktı ve garip olan da Total'i daha yüksek. (b)

fatih çok çok kötü, kanalın bence en büyük hayal kırıklığı, 5 bölüme yayından kalkar, medyapımın yaptığı zarar öyle böyle değil :d
dün o ses'î izledim, bu hafta güzeldi yarışma. karadayıyı farkla geçmiş ve her iki kısımda 1. olmuş :d
karadayı o ses karşısında totel dizisi olmuş :d

karadayı dizi mi yarışma programı mı belli değil. 2 saat yada 2 saati geçiyor her bölümü maşallah..

Son düzenleme: