7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O Ses iki grupta da şov yaparak zirvede yer almış yine tebrikler. :)

Karadayı bu hafta müthiş bir yükseliş yakalamış. Totalde 10 alarak çok iyi gitmiş.

Fatih bu oranlardan sonra yayından kaldırılır maalesef. :( Çok şeyler beklediğim bir diziydi ama olmadı. :( Açık konuşacağım dizi olmamış. Kanal D'ye hayal kırıklığı yaşattı. Yalan Dünya ya da Güneşi Beklerken'in Pazartesi'ye gelmesi yüksek ihtimal artık. Başka hiçbir dizisi bugünde tutunamaz çünkü Kanal D'nin.

ben şimdi kanal d nin nasıl rotasyon yapacağını merak ediyorum

ben şimdi kanal d nin nasıl rotasyon yapacağını merak ediyorum
ben asıl star ve kanal d medyapım ile çalışırm ı artık onu merak ediyorum :)

o ses uçmuş kopmuş ab de özeti vadinin yeni bölümünde fazla i,zlenmiş karşısına yarışmayı düşüğrecek programlar gelmeli tez vakitte :D acun illucu falan mı niye bu sene fırladı :F @dizi kolik @Forumdash :F
karadayı haftalıkalrda ab de lider olur gibi demek ki izleyici hakime-mahir aşkından sıkılmış yasinle o kızın(b) aşkını görmek istiyor
fatih kötü gider diyordum ama her iki grupta da en kötü 5 demiştim tahminimden de kötü :) gamze özçelik konuşurken arkadan rıza baba çıkacak diye beklerken m.akif konuşurken bir polat alemdar-levent atahanlı-maraz ali falan gelecek sandı zaar millet :D
kanal d bence müge anlı yı transfer edip prime time koysun hem ucuz hem reyting garantili .D

Son düzenleme:
Karadayi'm enfes oranlar almis süper :) TOTAL'de uzun zamandir 10 reyting alamiyordu. AB'de bekledigimin biraz altinda. 10.5 alabilirdi AB'de.
Oranlar böyle devam ederse harika olur :)

o ses uçmuş kopmuş ab de özeti vadinin yeni bölümünde fazla i,zlenmiş karşısına yarışmayı düşüğrecek programlar gelmeli tez vakitte :D acun illucu falan mı niye bu sene fırladı :F @dizi kolik @Forumdash :F
karadayı haftalıkalrda ab de lider olur gibi demek ki izleyici hakime-mahir aşkından sıkılmış yasinle o kızın(b) aşkını görmek istiyor
fatih kötü gider diyordum ama her iki grupta da en kötü 5 demiştim tahminimden de kötü :) gamze özçelik konuşurken arkadan rıza baba çıkacak diye beklerken m.akif konuşurken bir polat alemdar-levent atahanlı-maraz ali falan gelecek sandı zaar millet :D
kanal d bence müge anlı yı transfer edip prime time koysun hem ucuz hem reyting garantili .D
özet yorunuma vadiyi de katmışsın ama pek olmamış bence o yorumu yapmak için bu haftayı bekleseydin keşke hatırlatırlar yoksa

İllucu.:FGoogle.:D

ai56.tinypic.com_154axra.jpg

Ekli dosyalar

• ai56.tinypic.com_154axra.jpg
    ai56.tinypic.com_154axra.jpg
    24.3 KB · Hit: 660
Beni Affet ve Deniz Yıldızı uçuşlarda. Unutma Beni 6.sezonda yinede iyi gidiyo ama bu sezon diger gunluk dizilerin gerisinde kalır gibime geliyor.

acun sbt'ye göre diğer günler ab'de tns'de az reyting alıyor
karadayı olduğu zaman ise sbt'ye göre ab tns'de daha fazla reyting alıyor

anlamayanlara basit anlatım pazartesi tns ab'de o ses türkiyeyi şişiriyor,karadayıyı ise düşürüyor

acun sbt'ye göre diğer günler ab'de tns'de az reyting alıyor
karadayı olduğu zaman ise sbt'ye göre ab tns'de daha fazla reyting alıyor

anlamayanlara basit anlatım pazartesi tns ab'de o ses türkiyeyi şişiriyor,karadayıyı ise düşürüyor

nerden biliyon sbt karadayının ab sini siriyor o sesin düsürüyor :)

Birkere O Ses Ab kesin birinci Olur dünkü bölümde 3Adam Murat Boz Gökhan Özoguz OSesTurkiye Tagların hepsi TT oldu

birde atv'nin hatası acunla karadayı aynı oranda reklam vermesine rağmen.atv acunun taktiğini uygulayıp reklamı başta ve sonlara doğru vermiyor

acun televizyonun en çok izlenen saat diliminde 20:45-23:00 arası sadee 2 reklam veriyor

Sbt'nin ab sonuçları sorunlu kesinlikle. O Ses'in totalinin ab'sinden yüksek çıkması pek mantıklı değil.Ayrıca şişiren ve düşüren varsa o sbt'dir. Resmi reyting şirketinin tns olduğunu unutmayalım lütfen.

Fatih çok kötü. Üzülerek söylüyorum ki bitecektir bence