3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de kendi görüşümü bildirdiğim de Kanal D ile ilgili ya da İntikam kışkırtıcı ceza geliyor o yüzden dedim. :) :)
Konusu açıldığında fikrini söylemek ayrı , inat olsun diye her sayfaya ya da her konuya aynı şeyleri 100 kere yazmak çok ayrı :):)

başbakan bereni geçmiş diye sevinmeyin allahınızı severseniz
ondan sonra herhafta 22.30'da vadinin arkasına gelsin başbakan
başbakanın işi yok her hafta çıkar mı ekrana yahuu ))) demokratik pakketten dolayı geldi.. birde belediye seçimlerin son haftasında atvye uyar okadar)))

Konusu açıldığında fikrini söylemek ayrı , inat olsun diye her sayfaya ya da her konuya aynı şeyleri 100 kere yazmak çok ayrı :):)
100 kere yazmadığımı konulara bakarak görebilirsin 1 ya da 2 kere söylediğim şeyler bazılarının zoruna gidiyor o benim sorunum değil. Neyse burası bu konu için uygun değil. :) :)

fatih osmanlıyı olduğu gibi güçlü-ad,l gösteriyor diyenleri anlamak mümkün değil koskoca devletin en parlak 3 padişahından birinin zamanında papalık saraya 4-5 tane ajan sokmuş ne ka güçlü bir devletmişiz meğer @beyazsoy un bu konuya yoprumunu merak ediyorum :)
Gerçekten mi? 😱 Tekrarını da izlediğine göre dizi sardı bayağı panpa galiba. :X :X

izi bu gerçekte olmayan uçuk bir şeyi analtmıyor :) ayrıca konudan sapma konu aşk ı memnudaki öpüşme haberi niye şimdi çoıktı :) kanal d niye kıvanç-beren uyumunu hatırlatıp beren e zaten yakışmayan partnerler olan intikam dizisini yayınlasın =?

kızın günahını alamam bu haberlerde beren saatin bir günahı olduğunu düşünmüyorum
ama doğan grubu reyting için bu kızı kullanıyor
haber siteleri de beren saat haberi çok okunuyor diye hergün beren saat haberi açmadan gaçemiyorlar
ben mesela gecce.com'da hergün beren saat haberi okuyorum

100 kere yazmadığımı konulara bakarak görebilirsin 1 ya da 2 kere söylediğim şeyler bazılarının zoruna gidiyor o benim sorunum değil. Neyse burası bu konu için uygun değil. :) :)

Gerçekten mi? 😱 Tekrarını da izlediğine göre dizi sardı bayağı panpa galiba. :X :X
uykum gelsin diye izliyorum :D bir de hata bulmak için tabi :A bu arada sümbül-gül isimlerine takan tarihçiler elmas ismine yporum yapmadı arap-zenci (b) olması gerekn kadınlar ağası maşallah cariyelerden beyaz bu tarihçiler my ye takmış galiba :)

Bazı durumlarda çok önemsenip, ciddiye alınıp 100 kere tekrarlanıyor. O da benim sorunum değil ama görüyoruz mecbur olarak...

kızın günahını alamam bu haberlerde beren saatin bir günahı olduğunu düşünmüyorum
ama doğan grubu reyting için bu kızı kullanıyor
haber siteleri de beren saat haberi çok okunuyor diye hergün beren saat haberi açmadan gaçemiyorlar
ben mesela gecce.com'da hergün beren saat haberi okuyorum
doğan grubu kıvanç-beren i hatırlatarak anca intikamın reytingini düşürür ayrıca haberi yayanın doğan grubu olduğunu beren öğrenirse ne olacak bu riski alır mı adamlar?

fatih osmanlıyı olduğu gibi güçlü-ad,l gösteriyor diyenleri anlamak mümkün değil koskoca devletin en parlak 3 padişahından birinin zamanında papalık saraya 4-5 tane ajan sokmuş ne ka güçlü bir devletmişiz meğer @beyazsoy un bu konuya yoprumunu merak ediyorum :)
hacı bu kurgu dogrulugu şüpheli bilmem anlatabiliyom mu )))) sen yoksa muhteşemide gerçek sanıyon ))) ayrıca adamlar kılıç yoluyla yenemiyor bu yolla yenmeye kalkıyor. adamlar kılıçla yenebilse bu yola baş vurur mu))) buda osmanlının gücünü gösterir.. ayrıca bu gibi işler şuan amerikanında başında daha yeni silahlı bayan amerikan meclisini basmış.. israil kol geziyor amerika ...

başbakanın işi yok her hafta çıkar mı ekrana yahuu ))) demokratik pakketten dolayı geldi.. birde belediye seçimlerin son haftasında atvye uyar okadar)))

konuşmalarım dinleniyor diye gelebilir belli mi olur
hem 2-3 defa bile gelmesi dizimiz için reyting kaybı

Umutsuz ev kadınları gerçekten tek güne inmel,.Fox şaka zannediyor galiba ama Çarşamba çok düşük görsün artık bu gerçeği.:)

hacı bu kurgu dogrulugu şüpheli bilmem anlatabiliyom mu )))) sen yoksa muhteşemide gerçek sanıyon ))) ayrıca adamlar kılıç yoluyla yenemiyor bu yolla yenmeye kalkıyor. adamlar kılıçla yenebilse bu yola baş vurur mu))) buda osmanlının gücünü gösterir.. ayrıca bu gibi işler şuan amerikanında başında daha yeni silahlı bayan amerikan meclisini basmış.. israil kol geziyor amerika ...
ben onu mu dedim madem bu dizi fatih döneminin ne ka güçlü harika olduğunu anlatıyor 4-5 ajan nasıl aynı anda saraya sızıyor adamların dediklerini tutmuyor ki :D my de amaç adından da anlaşılıyor aşk-ı derun :)

uykum gelsin diye izliyorum :D bir de hata bulmak için tabi :A bu arada sümbül-gül isimlerine takan tarihçiler elmas ismine yporum yapmadı arap-zenci (b) olması gerekn kadınlar ağası maşallah cariyelerden beyaz bu tarihçiler my ye takmış galiba :)
Hataları bul Oya Doğan'a gönder o zaman panpa. :X O yayınlasın Vatan'da. :X

Çok büyük hatalar dediklerin....

Hataları bul Oya Doğan'a gönder o zaman panpa. :X O yayınlasın Vatan'da. :X

Çok büyük hatalar dediklerin....
o zaman milelt inanmaz ki :F bu arada zavallı rum mehmet paşa,m.a.alakurt u iyi oynuyormuş gibi göstermek için kılıçla kellesi gidiyor zavallı adam boğdurularak öldürülmüş tarihte :( @yakup09