xBUGRAx
Süper Emekli
Ne 3'ü ?? 4 olmasın.. Niye sürekli bilmeden yanlış şeyler paylaşıyosun? Bil sonra gel yorum yaz şuraya.
Ben seninkilerini tüm sene maruz görüyorum, sen 1 gün maruz görmüşsün bişey olmaz )))))))sanırım sen de beren beklerken kel galip dervişi görünce şoka girdin o yüzden yazdıklarını mazur görüyorum ))))
Konusunu açmıştım dizi başlamadan agam mrt-06 Özel Haber. 😎m.akif konuşurken gözümü kapattım bizim cevher geliyo gözümün önüne onun sesiymiş direk anımsadım ama m.akif süper bi oyuncu harika rol yapıyo maşallah
kaç gösteriyor ))) hacı aralarında bunların 11 yaş yokmuydu salladın gibime geldi ))) hürem senin hesabuna 38 yaşında olmalıolyı habertürk-star gibşi gazeteler daha çok konuştu onlar da mı doğan medyadan.)
43
Burda herkes var olan durumun yanında, olmayan şeyleri olmuşcasına gösterenler ise başka tarafa.sen bu yazıdan bunu çıkardıysan ben sana birşey demiyorum
ben ne anlatmaya çalışıyorum sen nerdesin
48-50 ne var bunda m.a.alakurt ka kötü değil adam hiç 24 yaşında çocuğu var gibi mi hele o kılıç sahnesinde osmanlıyı yöneten fatih mi spartacus mü belli değilkaç gösteriyor )))
Yalan dünyadan daha fazla güldürdüğü kesin, gerçi yalan dünya gerilim gibi geliyor bana. Gülmenin zerresini bırak , geriliyorum o komediden bin km uzak diziyi izlerken..Komedi amaçlı takip ediyorum diziyi fena güldürmüyor he. 😛
anti berenistler evlrenme hazırlığındaki kızla ilgili bu haberlerin manığı ne acep neden habertürk star gibi rakip gazeteler kıvanç bereni p,öpme manyağı yaptı başlığı atıyor aman kenan duymasın diye ekliyorlar sonuna
Abovv 5 puanlık kışkırtıcı ceza.Yalan dünyadan daha fazla güldürdüğü kesin, gerçi yalan dünya gerilim gibi geliyor bana. Gülmenin zerresini bırak , geriliyorum o komediden bin km uzak diziyi izlerken..
bu yazdıklarınıda maruz görüyorum biliyorum beren beklerken kel bi adamı görme şokunu hala atlamadın.. dök içini hacı ben dinlerim ))))Ben seninkilerini tüm sene maruz görüyorum, sen 1 gün maruz görmüşsün bişey olmaz )))))))
izi bu gerçekte olmayan uçuk bir şeyi analtmıyor ayrıca konudan sapma konu aşk ı memnudaki öpüşme haberi niye şimdi çoıktı kanal d niye kıvanç-beren uyumunu hatırlatıp beren e zaten yakışmayan partnerler olan intikam dizisini yayınlasın =?habertürkle star dedi dimi gel kanal d'de dizimiz var ismi fatmagülün suçu ne ilk bölümde sana tecavüz edecekler diye
başbakan bereni geçmiş)))))))) knal d bereni kaldırıp başbakanı çıkartır mı acaba )))
Pardon da neyi kışkırtıcı? Kendi fikrimi kışkırtmadan belirtiyorum.Abovv 5 puanlık kışkırtıcı ceza.
Fatih şov yapacak (!)
Ben de kendi görüşümü bildirdiğim de Kanal D ile ilgili ya da İntikam kışkırtıcı ceza geliyor o yüzden dedim.Pardon da neyi kışkırtıcı? Kendi fikrimi kışkırtmadan belirtiyorum.
Ben biriktirmem zaten içimde, onun için meral etme ))))))))))bu yazdıklarınıda maruz görüyorum biliyorum beren beklerken kel bi adamı görme şokunu hala atlamadın.. dök içini hacı ben dinlerim ))))