3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 4.95 2) FOX: 4.35 3) STAR: 2.62 4) TRT1: 2.38 5) KANALD: 2.26

başbakan vadi sayesinde 5 reyting alıyo ah şimdi vadi olacaktı bu anlık 12-13 en az

anti berenistler evlrenme hazırlığındaki kızla ilgili bu haberlerin manığı ne acep :) neden habertürk star gibi rakip gazeteler kıvanç bereni p,öpme manyağı yaptı başlığı atıyor aman kenan duymasın diye ekliyorlar sonuna :D

habertürkle star dedi dimi gel kanal d'de dizimiz var ismi fatmagülün suçu ne ilk bölümde sana tecavüz edecekler diye

Ben seninkilerini tüm sene maruz görüyorum, sen 1 gün maruz görmüşsün bişey olmaz :))))))))
bu yazdıklarınıda maruz görüyorum biliyorum beren beklerken kel bi adamı görme şokunu hala atlamadın.. dök içini hacı ben dinlerim ))))

habertürkle star dedi dimi gel kanal d'de dizimiz var ismi fatmagülün suçu ne ilk bölümde sana tecavüz edecekler diye
izi bu gerçekte olmayan uçuk bir şeyi analtmıyor :) ayrıca konudan sapma konu aşk ı memnudaki öpüşme haberi niye şimdi çoıktı :) kanal d niye kıvanç-beren uyumunu hatırlatıp beren e zaten yakışmayan partnerler olan intikam dizisini yayınlasın =?

fatih osmanlıyı olduğu gibi güçlü-ad,l gösteriyor diyenleri anlamak mümkün değil koskoca devletin en parlak 3 padişahından birinin zamanında papalık saraya 4-5 tane ajan sokmuş ne ka güçlü bir devletmişiz meğer @beyazsoy un bu konuya yoprumunu merak ediyorum :)