cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,305
- Puanı
- 1,060
alemsin yaasülüman hürrem sahneleri ne güzel olmuş anne oğul konuşuyorlar ne hoş ))))))
Özet olmayabilir bu hafta öyle diyorlaraga aşağı yukarı aynı oranları alırız gibi tam ne zaman bitecek belli olmaz yine de açık ara zirvedeyiz sorun yok
my bu hafta artmış bariz belli oluyo
Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümü 23:01'de başlayacak. Geç başlaması çok mantıklı
bir erkek dizisi alıyor sonucu .. sosyolojik olarak bazı durumlar var ama uzun anlatması.. erkeke dizilerin tottalde yükselmeside bunda. tam tersi kadın dizilerin abade artması ter sosyolojik bir durumBilemiyorum en yuksek reyting alan diziler erkek dizileri diyordun bi araEn yuksek alan diziler 10 ve +'sı Aklıma gelmişken sorayım dedim MY'de bunlara yakın hani Ne bilim erkek ağırlıklı olmuştur dizi
Hoşgeldin reyizUmutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümü 23:01'de başlayacak. Geç başlaması çok mantıklı
Tek gün Perşembe olmalı bence. Sence?
Fark etmez, dizi iki günde de başarılı.
İzledim izledim... İzledim saat 23:08'e kadar bi öpüşme için beklettiler.RTUK'e bak yaabeklenen sahne abooovvv @Forumdash
döne döne yatağa gittiler o da rtük e göre fazladırİzledim izledim... İzledim saat 23:08'e kadar bi öpüşme için beklettiler.RTUK'e bak yaa