2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TNS erkek doluysa ve Muhteşem Yuzyılı kadınlar izliyorsa ve Muhteşem yinede 10 reytinge dayanıyorsa neden kadınsal sorunlar Muhteşem Yuzyılda yayınlanıyor:F:F @beyazsoy sen bu konuda ne düşünüyorsun?
tns erkek dolu diye bir genellemeye nasıl vardın yok öyle bir şey.. ayrıca erkek dizisini kadınlar izlemiyecek diye bişey yok agırılık erkekteyse o diziye erkek dizisi diyoruz .. muhteşem kadın dizisi oldugu için kadınsal sorunları yayınlıyorlar yoksa erkeksel sorunla yayınlasalar reyting kaybeder

A.Ş.K 6 reytingi görmüş çok sevindim.:) My de çok iyi gidiyor. :)

Bakalım Umutsuz Ev Kadınları'nın özeti 22:30 - 22:45 arası anlık reytinglerde listeye girebilecek mi? :)

tns erkek dolu diye bir genellemeye nasıl vardın yok öyle bir şey.. ayrıca erkek dizisini kadınlar izlemiyecek diye bişey yok agırılık erkekteyse o diziye erkek dizisi diyoruz .. muhteşem kadın dizisi oldugu için kadınsal sorunları yayınlıyorlar yoksa erkeksel sorunla yayınlasalar reyting kaybeder
geçen sene paylaşmıştım :D kadın-erkek dengesi diğer yüksek reytingli dizilere göre daha dengeli durumda my nin :D

Vallaha ya :( Atv biraz düşünse Vadiyi bu erken vakitte bitirmezdi sen bu bölüm şov yapacağına resmen reytingleri tehlikeye atıyorsun yani bu kadar da olmaz yani

aga aşağı yukarı aynı oranları alırız gibi tam ne zaman bitecek belli olmaz yine de açık ara zirvedeyiz sorun yok :D

my bu hafta artmış bariz belli oluyo

Ekli dosyalar

• awww.diknot.com_wp_content_uploads_2013_06_Kahireli_Palas.jpg
    awww.diknot.com_wp_content_uploads_2013_06_Kahireli_Palas.jpg
    25.6 KB · Hit: 716
Bilemiyorum en yuksek reyting alan diziler erkek dizileri diyordun bi ara:XEn yuksek alan diziler 10 ve +'sı Aklıma gelmişken sorayım dedim MY'de bunlara yakın hani:X Ne bilim erkek ağırlıklı olmuştur dizi:X

Umutsuz Ev Kadınları'nın özeti bu hafta daha uzun sürecek gibi. :)