Latin kökenleri Santana'ya ters Grandma'sı karşi çıktıydı izlemedin mi oralari sensende mi harcıyacakalr enerjiyi bırak harcasınlar izleyici bunu bekliyor santananın latin kökenlerine sahip çıkan sahneleri görmek istiyoz biz
Latin kökenleri Santana'ya ters Grandma'sı karşi çıktıydı izlemedin mi oralari sensende mi harcıyacakalr enerjiyi bırak harcasınlar izleyici bunu bekliyor santananın latin kökenlerine sahip çıkan sahneleri görmek istiyoz biz
olsun ben aile kökenini mi kastediyom sanki latino-hot gibi şeyler sanki anlamadınLatin kökenleri Santana'ya ters Grandma'sı karşi çıktıydı izlemedin mi oralari sen
tamam işte o latino-hot sahneleride santana'ya karşi Olmasın hemen öyle sahneler o kadar.Kurt ve Blane yetiyor maşallah dizdeolsun ben aile kökenini mi kastediyom sanki latino-hot gibi şeyler sanki anlamadın
finn bile kısa kol ve baksırla sevişmeye girmişti,santana-brit sadece öpüştü gerisi yok,will-emma kucakta gitti yatağa,blaine ile kurt zaten kıyafetle sevişiyor maşallah büyük aşk kıyafetle de oluyortamam işte o latino-hot sahneleride santana'ya karşi Olmasın hemen öyle sahneler o kadar.Kurt ve Blane yetiyor maşallah dizde
HBO yada STARZ'da olsaydı istediğin tam anlamda gerçekleşirdi İyi saymişssin maşallahfinn bile kısa kol ve baksırla sevişmeye girmişti,santana-brit sadece öpüştü gerisi yok,will-emma kucakta gitti yatağa,blaine ile kurt zaten kıyafetle sevişiyor maşallah büyük aşk kıyafetle de oluyor
santanadan hep şöyle hot bir sahne bekledim gerçi onun gülüşü-öpüşü de erotik ama en azından yarı çıplak olaydı iyiydi diğerlerinin o ka detayını hatırlamıyom bu arada google da naya nın acayip fotoşoplu görüntüleri var +25HBO yada STARZ'da olsaydı istediğin tam anlamda gerçekleşirdi İyi saymişssin maşallah
Genede ben spoi içine koydum ister oku ister okumaspoiden korksak .) söyle gitsin
onu fragmanda da gösterdilerdiGenede ben spoi içine koydum ister oku ister okuma
DEmi ile Santana sevgili oldu Santana Demiyi evine kadar eşlik etti ve öpüştü ama sadece dudak değdirme