Flaş! Dila Hanım Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi olmuş ama ben faydası olmayacağını düşünüyorum karşısında iddialı diziler var

resmen komedi ya show tv bu hallede mi düşecekti :D

Kötü bi transfer olmuş show adına. Show başlıyor! Sloganı buysa eğer cidden yazık show'a..

O değil de Star Show'dan alıyo diyodunuz büyük konuşmamak lazımmış Show da Star'dan kaptı. :D

Star için iyi oldu bekleneni veremiyodu Show tv'de ne yapcak bakalım Medcezir uzun özetli olcak

buradan bas bas bağırdım medceziri 23:00'e kadar yayınlayın diye
neyse geç olmadan sesimizi duyan oldu
şu atv'de sesimizi duysada kaçağı 23:00'e kadar yayınlasa

bu her iki kanal ve dizi için de iyi oldu medcezir 23:15'e kadar sürecek ve özetli olacak iki grupta da zirvede artık çok sevindim:)dila hanım da 4+ alır ve iyi gider

Herkes Dila ile Huzur Sokaği'ini kıyaslıyordu. Herkes muhafazakar diye Huzur Sokağına antipatik davranıyordu.Öyle ki bazılari Kayp Şehrini bazılari Dila'yı destekliyordu. Kayp Şehir ilk haftadan saati günü değişti sonra bitti.Şimdi Dila, önce saati değişti sonraki yolu bitmekti ama kanal değiştirmek istirdiler.En son geçen hafta "Dila bitsin gereksiz dizi" derken "Koçan devam ederken Diloş bitmez" diyip keh keh gülen napıyor acaba :F:F:F:F Huzur Sokaği - Kayıp Şehir - Dila savaşini kazanan Huzur Sokağı olmuştur TEBRİKLER.

Herkes Dila ile Huzur Sokaği'ini kıyaslıyordu. Herkes muhafazakar diye Huzur Sokağına antipatik davranıyordu.Öyle ki bazılari Kayp Şehrini bazılari Dila'yı destekliyordu. Kayp Şehir ilk haftadan saati günü değişti sonra bitti.Şimdi Dila, önce saati değişti sonraki yolu bitmekti ama kanal değiştirmek istirdiler.En son geçen hafta "Dila bitsin gereksiz dizi" derken "Koçan devam ederken Diloş bitmez" diyip keh keh gülen napıyor acaba :F:F:F:F Huzur Sokaği - Kayıp Şehir - Dila savaşini kazanan Huzur Sokağı olmuştur TEBRİKLER.
Ama hiçbiri 2`ye düşmedi. Kazanan Huzur Sokağı değil atv`nin sabrı ve Cumaya koyacak yapım olmadığı için çaresizliği oldu. :X

Ama hiçbiri 2`ye düşmedi. Kazanan Huzur Sokağı değil atv`nin sabrı ve Cumaya koyacak yapım olmadığı için çaresizliği oldu. :X
Şimdi boşa tartişmıyak hacı:F Huzur ne saat değiştirdi nede gününü.Kayp o saat senin bu saat benim yatili misafir gibi her günü dolaşti nerdeyse:F Dila yeni sezona saat değiştirdi.Şimdi de transfer oldu.Reytingi kötü gidip eğer kanal değiştiriyorsa önceki kanalı o işi çoktan bitirmiş demektir:XDilada bunu yaptı.