Sen Med Cezir'i izlemiyor muydun.Yess Diloş 20.00'a geri dönüyor! Cuma Show'dayız.Bu sezon daha iyi oldu bence. Olaylar oturdu.
Sen Med Cezir'i izlemiyor muydun.Yess Diloş 20.00'a geri dönüyor! Cuma Show'dayız.Bu sezon daha iyi oldu bence. Olaylar oturdu.
Sen Med Cezir'i izlemiyor muydun.
Onu da çok seviyorumAma olan Karagül'e olacak![]()
Yalnız bu taransfer Medcezir'in epey işine yarayacaktır. Dizi AB'de tekrar hakimiyet kuracaktır ve TOTAL oranlarını da epey arttıracaktır.
Keşke Dila Hanım önümüzdeki hafta başlasaydı. Cumaya kadar yeterli reklam yapamaz maalesef Show TV.![]()
Karıştırdım o zaman.Tövbe de ne Medcezir'i.Hiç tarzım değil...
Allah akil fikir versin bu kanalin yoneticilerine o kadar soyluyorum
Nesine sevinicem ya butun modasi gecmis dizileri kanala topladilar yeni dizi yapmiyolarSevinirsin diye tahmin etmiştim Serhat![]()
Az mantık gözünü seveyim dizilerinin çekimleri yeni başladı Var Mısın Yok Musun yerine Dila Hanım daha mantıklı değil mi sence.Nesine sevinicem ya butun modasi gecmis dizileri kanala topladilar yeni dizi yapmiyolar![]()
Star ve Medcezir'im için gerçekten iyi bir haber transfer olması. Medcezir'im her iki grupta da zirvede yer alacak İnş.SÜper haber yaa!!! Sonunda #Medcezir özetli ve geç bitecek Oppa![]()
Az mantık gözünü seveyim dizilerinin çekimleri yeni başladı Var Mısın Yok Musun yerine Dila Hanım daha mantıklı değil mi sence.
Az once aklima geldi dogru soyluyosun vmym dan iyidirAz mantık gözünü seveyim dizilerinin çekimleri yeni başladı Var Mısın Yok Musun yerine Dila Hanım daha mantıklı değil mi sence.