1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orası kesin zaten şu ben onu çok sevdim de bitse de tüm güne yayılsa 21.00 de başlasa uçar iyice 2 bölüme o ses i geçecek :D

çok güçlü bir dizi karşısında hiçbişey yapamaz tıpkı geçen sene perşembe günlerinden vadinin özetiyle yarıştığı gibi üstelik çeyrek finallere falan gelmişti dizi güçlüyse her türlü geçer kaçakta bu güç var çünkü gerçekten kaliteli ve çok iyi bir dizi izlersen görürsün sende :)
totalde haftaya bile geçer uzun özetli yayınlasa ama atv panada korkuyor biraz işte ))) ben kaçagın totalde kurtlarla yarışacagını hatta geçebileceğini düşünüyorum deöiş olayım ))))

Abi kacak super bi dizi ya kuskularim vardi bu bolumle ilgili ama ustune koyarak devam ediyo yiliin dizisi olacak dadaylı da super karakter

kötü olduğunu söylediğin gün bile 7 aldı 7 reyting her kanala yeter şu an o zaman da yetiyordu :D acun yine bir şey bulur
7 alıyodu ama vadide o zaman 14-15-16 alıyordu :) yeter yetmez beni bağlamaz zirveye yaklaşamadı bile önemli olan bu demekki iş rakipte bitiyomuş

totalde haftaya bile geçer uzun özetli yayınlasa ama atv panada korkuyor biraz işte ))) ben kaçagın totalde kurtlarla yarışacagını hatta geçebileceğini düşünüyorum deöiş olayım ))))
o kadar da değil vadiyi geçmesi için 13-14 ü rahat geçmesi lazım vadi bu hafta 12 yi kesin geçecek ki bu en düşük halleri bu o dediğin imkansız ama vadiden sonra 2.olur bence 3-4 hafta içinde

Bütün yapımlar reklamda, Kaçak devam ediyor. İyice coşacak şimdi.

7 alıyodu ama vadide o zaman 14-15-16 alıyordu :) yeter yetmez beni bağlamaz zirveye yaklaşamadı bile önemli olan bu demekki iş rakipte bitiyomuş
seni bağlamaz sana yetmez ama tüm kanalları memnn eder:D ayrıca acunun programalrı survivor hariç tempoları hep ilk bölümlerden sonra düşer ilgiyi kaybetmemek için elinden geleni yapar :Dperşembeye zaten mecburi geldi survivor zamanında başlasın diye önceden hesap edememiştir :F

kaçak harbi süper bir dizi fragmanını izledim inanılmaz güzel vadinin ilk bölümünde çakırın behiç türkcan ı kafese koyup denize atmasını yapmışlar izlemek için sabırsızlanıyorum :d

abartma vadinin özetini geçemez
abartmıyorumm. vadiden sıkılan çok erkek seyirci var.. adanalıda da aynısı olmuştu. kurtlardan sıkılan eski kurtlar izleyicileri siyasete bulaşmayan aksiyonlu bol konulu bir şey arıyor. kaçak tam onlara göre

21:30 -21:45 anlığında Kaçak coşacaktır diğer yapımların reklamda olmasından faydalanarak.

abartmıyorumm. vadiden sıkılan çok erkek seyirci var.. adanalıda da aynısı olmuştu. kurtlardan sıkılan eski kurtlar izleyicileri siyasete bulaşmayan aksiyonlu bol konulu bir şey arıyor. kaçak tam onlara göre
millet perşembe günü gözü kapalı vadi açıyo neden bahsediyon aga :D bi perşembe akşamı çık şöyle esanafa bak %95 inde vadi açık değilse adam değilim :D ne polisyiler aksiyon dizileri geldi geçti vadi ayrı bi yerdedir abartma :D