30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fatih cok iyi gitmiş basa gore

vay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı ..kılıç dövdü şimdi de akşam çalışıyor sarayda .. halveti kabul etmedi. sülüman olsaydı kaçırmazdı bu fırsatı )))))

karadayı reklam bu atv'yi allah bildiği gibi yapsın
o ses türkiye reklam vermiyor fatih karşısında sen niye veriyorsun

vay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı ..kılıç dövdü şimdi de akşam çalışıyor sarayda .. halveti kabul etmedi. sülüman olsaydı kaçırmazdı bu fırsatı )))))
helal olsun yapımcıya oyuncuya kanala başka bişey demiyorum şerefli bir dizi yapmışlar inşallah tutar

arkadaş daha ilk reklama girmiş berbat reklam stratejisi diyorsun anlamıyorum vallahi anlamıyorum :D zaten 1 saatte 15 dk veriyo herkes açık ve net

fatih iyi başlamış bence yükselecek gibi
3 ten 5 e yükselir anca hiç beğenmedim başta iyidi sefer falan sonra gamze çıktı hemen kapadım

manipülasyon yapmak ne demekti acep neyse dizi fatihin son 10 yılını alatıyor adam gelmiş 40 küsür yaşına kadını kabul etseydi bari sülüman da kabul etmiyor yaşı geçti onun da izlemeden konuşmak sana yakışmıyor :)

Fatih super olmus be o fragmandan sonra boyle bi dizi beklemiyodum m.akif de super

manipülasyon yapmak ne demekti acep neyse dizi fatihin son 10 yılını alatıyor adam gelmiş 40 küsür yaşına kadını kabul etseydi bari sülüman da kabul etmiyor yaşı geçti onun da izlemeden konuşmak sana yakışmıyor :)
geçen sezon iranlı ajanla iyi fink attı sülüman))) keşke o zamanda eleştirseydin.. adam hürremden sonra kimseyi gözü görmüyordu. dizide koklamadıgı gül kalmadı sülümanın)))