helal olsun yapımcıya oyuncuya kanala başka bişey demiyorum şerefli bir dizi yapmışlar inşallah tutarvay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı ..kılıç dövdü şimdi de akşam çalışıyor sarayda .. halveti kabul etmedi. sülüman olsaydı kaçırmazdı bu fırsatı )))))
Tabii beğenirsin, sonuçta öbgzk'den gelmiş bi oyuncuFatih'im iyi gidiyor. Ab'si daha iyidir kesin. Valla müthiş dizi müthiş. Mehmet Akif Alakurt süper zaten adamım ya. Salih Bademci'yi de çok beğendim bu arada.
Bence fatih e gec begenecigine yuzde100 sevecegine inanıyorumAzcık twitter'da dolansan
karadayı reklam bu atv'yi allah bildiği gibi yapsın
o ses türkiye reklam vermiyor fatih karşısında sen niye veriyorsun
3 ten 5 e yükselir anca hiç beğenmedim başta iyidi sefer falan sonra gamze çıktı hemen kapadımarkadaş daha ilk reklama girmiş berbat reklam stratejisi diyorsun anlamıyorum vallahi anlamıyorum zaten 1 saatte 15 dk veriyo herkes açık ve net
fatih iyi başlamış bence yükselecek gibi
Galiba geçen hafatki gibi 21-20 yada 21:25'den sonra reklam verip 22:30'a kadar reklamsız giderkaradayı reklam bu atv'yi allah bildiği gibi yapsın
manipülasyon yapmak ne demekti acep neyse dizi fatihin son 10 yılını alatıyor adam gelmiş 40 küsür yaşına kadını kabul etseydi bari sülüman da kabul etmiyor yaşı geçti onun da izlemeden konuşmak sana yakışmıyorvay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı ..kılıç dövdü şimdi de akşam çalışıyor sarayda .. halveti kabul etmedi. sülüman olsaydı kaçırmazdı bu fırsatı )))))
2.yılın sonunda düştü bu dizi zaten 10 yıllık süreci anlatacak en fazla 2 yıl yani ayrıca my ilk başlarda totalde 15+ ları gördü bu dizi cık cık yarısı ancaMuhteşem Yüzyıl'da yüksek başlamıştı hatırlatırım ama şimdi düştü.
Oses ilk anlıkta reklam verdikaradayı reklam bu atv'yi allah bildiği gibi yapsın
geçen sezon iranlı ajanla iyi fink attı sülüman))) keşke o zamanda eleştirseydin.. adam hürremden sonra kimseyi gözü görmüyordu. dizide koklamadıgı gül kalmadı sülümanın)))manipülasyon yapmak ne demekti acep neyse dizi fatihin son 10 yılını alatıyor adam gelmiş 40 küsür yaşına kadını kabul etseydi bari sülüman da kabul etmiyor yaşı geçti onun da izlemeden konuşmak sana yakışmıyor