bak @Lordly medcezirin il gününde ve diğer dizileri için ne yorum yapmışım https://fav10.net/forum/threads/13-eylül-2013-cuma-reyting-sonuçları.199752/page-12#post-1455331
Biz şu tahmini yapınca sen sinirlenmiştin ama dediğimiz çıktı eksik ya da fazla.Keşke yüksekten 0.50 ile tuttursaydın.
Güneşi Beklerken de Medcezir taktiğiyle gidiyor çünkü.
Yalan Dünyanın başı kel, bir ona sık-sık reklam veriyor.
90 dakika reklamsız gitse o da...
Gerçekten sanal reklamlar iyice artmıştı.Biz şu tahmini yapınca sen sinirlenmiştin ama dediğimiz çıktı eksik ya da fazla.
Yalan Dünya'da ki sanal reklamlar yetmiyor herhalde Kanal D'ye.
Saniye başından kaç para getirir dizi gerçekten karlı bir yapımın Avrupa Yakası'nda sanal reklam çok yoktu hatırladığım kadarı ile Gülse akıllanmış.Gerçekten sanal reklamlar iyice artmıştı.
Burger King, Pirsu, falan eklenmişti hatırladım kadarıyla.
KFC, Hepsiburada.com, Saray Halı, Renault, Denizbank, dyo falan eskiden de vardı. Hatırladığım bunla yoksa onlarca marka var.
yazdıklarım ortada hacı hangisi tutmuyor))) yazdıklarım gayet tutarlı yeterki anlama kabiliyetin olsun ))))) tutan yorumlar yaptıgımı iddia etmiyorum zaten piyasada kimse mükkeml değil bak kanal d ne hallerde))))Korkma olayını forumdan kaçıp sonra paşa paşa geri dönene sormak lazım. @beyazsoy )))))) Korkup da mı gittiler acep. )))))
Ben yorumumda medcezir olarak spesifik konuşmadım ki hiç bi dediği bi dediğini tutmuyor ki. ))))))
@takas Yalan Dünya çok reklama girdi Kanal D'nin diğer dizilerinin 10 katı fazla reklama giriyor süre bakımından da çok uzun.
Yahu sinir oluyorum ben Yalan Dünya'yı izledim gerisini bilmem Yalan Dünya çok reklama giriyor TV arşivi olsaydı gösterirdik !bu yorumada sesli güldüm
insanları kandırmayın 19.45'den gece 12'ye kadar 3 reklam verdi kanal d
2kuşak yalan dünya 1kuşak kayıp
Yahu sinir oluyorum ben Yalan Dünya'yı izledim gerisini bilmem Yalan Dünya çok reklama giriyor TV arşivi olsaydı gösterirdik !
Erken bitmesi ok, ama lütfen reklam düzeniyle ilgili isyan etmeyin, çünkü, harika reklam düzeni var. Özet sonrası 15 dakika reklam ve bitmesine 5 dakika kalmış iki tane 15 dakikalık reklam bence oldukça akıllıca. 90 dakika reklamsız gitti dün.
Asıl bence Yalan Dünyanın düzeni berbat yoksa A/B`de kesin ve net alırdı zirveyi. 30 dakika geçiyor reklam, sonra 20 dakika geçiyor reklam, sonda 45 dakika reklamsız sonra yine Kayıp.
İlk başta seyirci çekmek lazımdır. Sonda 45 dakika reklamsız gitmek ne işe yarar?
Medcezirin düzeni şahane.
ya sen niye bilip bilmeden yorumlar yazıyosun. kayıp 2 kuşak reklam verdi. durumu doğru bilmeden yanlış bilgilendirme kimseyi.bu yorumada sesli güldüm
Yalan Dünya 1.30 saatlik dilimde 3 kuşak reklam verdi diye hatırlıyorum.dün gece 19'45'ten gece 12'ye kadar kanal D kadar kanal d izledim
kimlerin yalan konuştuklarını görmek için,öğrendim de
kanal d çok reklam veriyor diyenler yalan konuşuyor
kanal d gece 12'ye kadar yalan dünya 2 kayıp 1 kuşak reklam verdi 2 saat 15 dakika hiç reklam vermedi
even'in şu yazısı tam bir kopmalık
yalan dünyanın reklam düzeni yanlış diyor
dizi 120 dakika reklam 2 kuşak
bu yorumada sesli güldüm
medcezir taktiği işte 90 dk reklamsızAynen. Kayıp Yalan Dünya biter bitmez başladı 22.15'te ve sanırım 23.45'te verdi ilk reklamını. Diğer reklamı da 00.15'te.
dila hanımda totelde 1. olan , ab de 2. olan med cezirin ardından başladı ama sonucu görüyoruz.kayıp ta totelde 4. olan ab de 3. olan dizinin ardından başladı yine sonucu görüyoruz.Aynen. Kayıp Yalan Dünya biter bitmez başladı 22.15'te ve sanırım 23.45'te verdi ilk reklamını. Diğer reklamı da 00.15'te.
Evet. Medcezir de öyle yaptı sanırım. Medcezir'e laf ederken Kayıp'a da laf etseler iyi olacak. )) İkisi de aynı durumda...medcezir taktiği işte 90 dk reklamsız