Nasıl etkili değil ya o olmasa izlemezdim.fazla etkili dğeildi o bence zerrin number 1 hala yanlzı omerdivenle nasıl hep geçiyor anlamıyorum korkusuz kadın
Nasıl etkili değil ya o olmasa izlemezdim.fazla etkili dğeildi o bence zerrin number 1 hala yanlzı omerdivenle nasıl hep geçiyor anlamıyorum korkusuz kadın
sana gerek yok zaten sen esma sultanı izleNasıl etkili değil ya o olmasa izlemezdim.
sahneler birbirinden çok ayrık gibi sanki ayrı ayrı skeç falan hazırlıyorlarİntikamın tekrarını izliyorum, yönetmeni değişmeli kesinlikle.
Dizide olay çok, aksiyon yok resmen. Bazı müzikler de değişmiş, yerli yersiz müzikler koyuyorlar.
Zaten Nejat gitti müzikleri niye değişirsiniz başka dizi gibi olmuş iyice, bari müzikler kalsaydı. Mesudeyi beğenmiyorduk ama mumla arıyoruz şimdi...
Eskiden herkes soğuk dese bile sıcaklık vardı bu sene iyice soğuklaşmış.sahneler birbirinden çok ayrık gibi sanki ayrı ayrı skeç falan hazırlıyorlar
Yukarda belirttim zaten Yalan Dünya sebebiyle öyle olmuş. Yalan Dünya böyle totalleştirir insanı.Revan bu bölüm Medcezir'in AB'si düşük diye Total dizisi demeye başlar. @EveN
kimin yalan konuştuğu ortaya çıktı. hala diretiyosun ama olmuyor. hem kayıp 1 kuşak verdi diyosun sana kanıtla cevap verince de 12 ye kadar demiştim yok 12 den sonra izlemedim tarzı kurtarma çabalarını gördük. herşey ortada
Yeni bölümde artacağını düşünüyorum ben Medcezir'in AB'sinin.Yukarda belirttim zaten Yalan Dünya sebebiyle öyle olmuş. Yalan Dünya böyle totalleştirir insanı.
Yaşlı kadına ne rol yazsın?Yalan Dünya iyice Avrupa Yakası olmuş özellikle Hümeyra'nın canlandırdığı rol tamamen İfo'nun kopyası. Her zaman dediğim gibi Yalan Dünya, Avrupa Yakası'nın eline su bile dökemez bu hareketlerle kendini tekrarlıyor Gülse Birsel.
Yalan Dünya iyice Avrupa Yakası olmuş özellikle Hümeyra'nın canlandırdığı rol tamamen İfo'nun kopyası. Her zaman dediğim gibi Yalan Dünya, Avrupa Yakası'nın eline su bile dökemez bu hareketlerle kendini tekrarlıyor Gülse Birsel.
Aga sen Kayıp'a bakacağına Tatar Ramazan'a baksana Vallaha çok şey kaçırıyorsun söyleyeyimMedcezir iyi reytinglerle zirvede yer almış.Dizi ilerleyen haftalar da yükselecektir.
Kayıp dünkü bölümü izleyemedim ya reytingleri süper.İnşallah hep böyle devam eder.
Huzur Sokağı yükselmiş
Benim elim benim kumandan.sana gerek yok zaten sen esma sultanı izle