27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir iyi reytinglerle zirvede yer almış.Dizi ilerleyen haftalar da yükselecektir.

Kayıp dünkü bölümü izleyemedim ya :( reytingleri süper.İnşallah hep böyle devam eder.

Huzur Sokağı yükselmiş

dilanın reytingler çok dusmus 3 lere kadar ya pt2 yaptılar dizinin içine ettiler o saatte kmse tv izlemiyor artık baska gun olsa pt1 olsaydı 6 dan asagı almazdı iyce suuy cıktı vay bea

İntikamın tekrarını izliyorum, yönetmeni değişmeli kesinlikle. :(

Dizide olay çok, aksiyon yok resmen. Bazı müzikler de değişmiş, yerli yersiz müzikler koyuyorlar. :(

Zaten Nejat gitti müzikleri niye değişirsiniz başka dizi gibi olmuş iyice, bari müzikler kalsaydı. Mesudeyi beğenmiyorduk ama mumla arıyoruz şimdi...

İntikamın tekrarını izliyorum, yönetmeni değişmeli kesinlikle. :(

Dizide olay çok, aksiyon yok resmen. Bazı müzikler de değişmiş, yerli yersiz müzikler koyuyorlar. :(

Zaten Nejat gitti müzikleri niye değişirsiniz başka dizi gibi olmuş iyice, bari müzikler kalsaydı. Mesudeyi beğenmiyorduk ama mumla arıyoruz şimdi...
sahneler birbirinden çok ayrık gibi sanki ayrı ayrı skeç falan hazırlıyorlar :D

sahneler birbirinden çok ayrık gibi sanki ayrı ayrı skeç falan hazırlıyorlar :D
Eskiden herkes soğuk dese bile sıcaklık vardı bu sene iyice soğuklaşmış.

Müzikleri değiştirmeleri en büyük eksi. Müziklerini seviyordum ben. Eskiden 1-2 müzik çalıyorlar. İnsan eski tempoyu yakalayamıyor. Oyuncular değişmiş bari müzikleri olduğu gibi bırakın...

kimin yalan konuştuğu ortaya çıktı. hala diretiyosun ama olmuyor. hem kayıp 1 kuşak verdi diyosun sana kanıtla cevap verince de 12 ye kadar demiştim yok 12 den sonra izlemedim tarzı kurtarma çabalarını gördük. herşey ortada :kiki:

medcezir 90 dkika reklam vermedi diyeceksiniz siz haklı
biz kanal d 2saat 15 dakika reklam vermedi diyip bunu kanıtlayınca haksızmı oluyoruz

kayıpta vermedi 90 dkika reklam dürüstseniz bunu da yazın

Yalan Dünya iyice Avrupa Yakası olmuş özellikle Hümeyra'nın canlandırdığı rol tamamen İfo'nun kopyası. Her zaman dediğim gibi Yalan Dünya, Avrupa Yakası'nın eline su bile dökemez bu hareketlerle kendini tekrarlıyor Gülse Birsel.

Yalan Dünya iyice Avrupa Yakası olmuş özellikle Hümeyra'nın canlandırdığı rol tamamen İfo'nun kopyası. Her zaman dediğim gibi Yalan Dünya, Avrupa Yakası'nın eline su bile dökemez bu hareketlerle kendini tekrarlıyor Gülse Birsel.
Yaşlı kadına ne rol yazsın?

Nebahat Çehre hep nasıl rol oynuyor, Hümeyraya nasıl başka rol yazsınlar? Nasıl rolu oynayabilir ki?

kanal d de klasik ab si totalden 1-2 reyting yüksek izlenmeyen diziler dolu sağlam bi dizisi yok şöyle günü süpürecek cinsten bunun eksikliğini kapatması lazım

+1 Doğru söze ne denir. :) Gülse kendini tekrarlıyor. Bir de senaryoya baksan Avrupa Yakası'nda olan şeyler hep. :)

Dila Hanım bence bu reytinglerle yayın hayatına devam eder, Star sahip çıkar diziye..

Medcezir iyi reytinglerle zirvede yer almış.Dizi ilerleyen haftalar da yükselecektir.

Kayıp dünkü bölümü izleyemedim ya :( reytingleri süper.İnşallah hep böyle devam eder.

Huzur Sokağı yükselmiş
Aga sen Kayıp'a bakacağına Tatar Ramazan'a baksana Vallaha çok şey kaçırıyorsun söyleyeyim :)

atv huzur sokağını harcadı şimdide tatar ramazanı harcıyor
bu diziyi ya 23:00'te başlatın yada perşembe günü kurtlar vadisinden sonra yayınlayın

benim asıl korkum kaçak
aynısını kaçak içinde yapmasalar bari diziyi 23:00'e kadar yayınlasalar

dün kanal d reklama giricekmi diye takip ederken medceziri izleyememiştim şimdi izledim
bölüm diğer bölümlere oranla durgunmuş,bu reytingler şaşırtıcı olmamış

Son düzenleme:
Totalde Medcezir, AB'de Kayıp zirvede tebrikler.

Medcezir totalde yükseliş kazanırken, Ab grubunda büyük düşüş yaşamış. Bunda Yalan Dünya'nın başlaması da elbette etkili görünüyor ki daha önceki yorumlarımda Ab'de düşüş yaşayabileceğini söylemiştim. Yine de durumu gayet iyi.

Karagül totalde çok iyi AB'de ise orta karar devam ediyor. Dizi bu zorlu günde gerçekten iyi sonuçlar almayı başarıyor.

Günün en büyük çıkışını ise yeni saatinde Kayıp yaptı. Dün izlediğim yere bakarak yarın büyük bir sıçrama yapabileceğini düşünmüştüm özellikle Ab grubunda ama bu kadarını beklemiyordum gerçekten tebrikler.

Dila Hanım ortalama oranlarla devam ediyor. Dizi bu oranlarla rahat şekilde devam edecektir.

Huzur Sokağı günden güne erimeye devam ediyor. Dizi her hafta daha da düşük gidiyor. Dizinin sonu çok yakın.

Tatar Ramazan ortalama giderek Dila Hanım ile büyük bir çekişme içerisinde ilerliyor.

Yalan Dünya sezona beklediğim gibi totalde düşük Ab'de ise yüksek oranlarla başladı. Dizi haftaya biraz daha yükselecektir.