Yalan Dünya da özetsiz başladı. Ama Medceziri yaklaşık 2 reyting düşüren özetsiz olması falan değil. Kısa özet yayınlamış. Geçen hafta da aynısını yapmıştı niye 8 aldı?al iste hiç iyi olmadı özetsiz baslarsan olacagi bu
Yalan Dünya da özetsiz başladı. Ama Medceziri yaklaşık 2 reyting düşüren özetsiz olması falan değil. Kısa özet yayınlamış. Geçen hafta da aynısını yapmıştı niye 8 aldı?
Diziyi asıl vuran Yalan Dünya oldu kesinlikle.
Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.sonuçlar gerçekten aşaka gibi
ilk olarak kayıp süper bi çıkış yakalamış, hem totelde hem ab'de iyi yükselmiş. özellikle ab'de 1.liği ele geçirmiş dizinin artmasında pt-2 etkisi olabilir ama tam bu da etkili değil, dizi dün cidden süperdi. bu arada kayıp iyice düşer, günü değişir diyenlere güzel bi cevap kayıptan
med cezir totelde yükseliş yakalayrak 1. olmuş ama aynı başarıyı ab'de gösteremeyerek, düşüş yaşamış ve 2.liğe gerilemiş.
karagül totelde düşüş yaşamış ve zirveyi kaybetmiş. ab'de de durumu pek iyi değil.
yalan dünya'nın ab si her zaman ki gibi iyi ama toteli yine kötü.
dila hanım ise büyük düşüşlerde , dizinin sonu yakı
huzur ve tatar tam hayal kırıklığı 1 ay'a ikiside biter.
Her dizi öyle yükselir, ben de Yalan Dünyanın öyle olmasını istiyorum ama diğer dizileri de düşünmeli. Geçen sene tutkuyla izlediğin Dila şimdi üvey mi oldu senin için?20:45 baslayip 23:30 bitse hem total hem ab yükselir dizinin içine ettiler reklam düzeni ve erken bitirmekle
Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.
Yalan Dünyanın seyircisi direkt Kayıpa geçmiş, medcezir de bitince ordan da seyirci toplamış. Ama asıl saati 22.45 bence.
Her dizi öyle yükselir, ben de Yalan Dünyanın öyle olmasını istiyorum ama diğer dizileri de düşünmeli. Geçen sene tutkuyla izlediğin Dila şimdi üvey mi oldu senin için?
maşallah bir grupta müge anlı ile aynı diğer grupta ona geçilmiştatar ramazan her iki gruptada artmis
Mahoni ben de göz attım. Medcezir geçen haftaki ile aynı saatte başladı.dila medcezirin önünü kesiyor iste 7.72 20:00 basladigi için böle 9 10 reytinge çıkabilecek diziyi 7.5 reytingte tutmak akıllıca değil evet üvey evlat oldu çünkü dizinin önünü kesiyor
şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpaTotalde Medcezir ve Karagül cekismesi, AB'de Medcezire iki rakip gelmis. Oranlar birbirine yakin. Gelecek hafta alinacak oranlar gidisati gösterir.
Medceziri izledim ve cok begendim. Erken bitmesi ve Reklam düzeni sebebiyle bu dizinin oranlari sistematik olarak kanal tarafindan cikisi engelleniyor.
Erken bitmesi ok, ama lütfen reklam düzeniyle ilgili isyan etmeyin, çünkü, harika reklam düzeni var. Özet sonrası 15 dakika reklam ve bitmesine 5 dakika kalmış iki tane 15 dakikalık reklam bence oldukça akıllıca. 90 dakika reklamsız gitti dün.Totalde Medcezir ve Karagül cekismesi, AB'de Medcezire iki rakip gelmis. Oranlar birbirine yakin. Gelecek hafta alinacak oranlar gidisati gösterir.
Medceziri izledim ve cok begendim. Erken bitmesi ve Reklam düzeni sebebiyle bu dizinin oranlari sistematik olarak kanal tarafindan cikisi engelleniyor.
maşallah bir grupta müge anlı ile aynı diğer grupta ona geçilmiş
Bu yüzden diyorum işte Kayıp dizisine Cumartesi ihtiyaç var Cuma değil.şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpa
yd nin hangi özeeti @EveN beyaz showsabah ezanına mı bağlanacak diziler özet verirse