27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

al iste hiç iyi olmadı özetsiz baslarsan olacagi bu

Totalde Medcezir, A/B'de Kayıp zirveyi almış.

Medcezir bu hafta Totalde zirveye tırmansa da, A/B`de şaşırtıcı derecede düşüş yaşayarak 2. sırada yer aldı. Yalan Dünyanın yeni sezonu diziyi A/B`de fena vurmuş. Öyle ki diziyi totalleştirmiş.

Yalan Dünya sezona iyi başladı. Totalde yaklaşık 4 reyting alarak 4. , A/B`de ise 6 reytingi geçerek 3. olmuş.

Kayıp tıpkı geçen seneki Kayıp Şehir gibi yükselişe geçmiş. A/B`de 1. , Totalde 3. olmuş. Yalan Dünyanın ardından yayınlanmak diziye oldukça yaradı, öyle ki A/B`de dizinin seyircisini kaptı.

Karagül totalde 2. , A/B`de 4. olarak iyi gitmiş.

Kayıp iyi gittiyse Yalan Dünya özetsiz yayınlanacak mı artık? :( E o zaman Yalan Dünya zirveye çıkamayacak. :( Kayıpın asıl saati 22.45 o saatte daha iyi gider eminim.

Yalan Dünya 20.30 gibi yeni bölüm başlatırsa A/B`de zirvede olur.

Bende biraz abartim tüh arada 0,2 bir fark var üzüldüm simdi. Medcezir gecivermis Karagülü ama hani 11 reytinge kadar cikacakti bu dizi. Ab'de fena cakilmis

al iste hiç iyi olmadı özetsiz baslarsan olacagi bu
Yalan Dünya da özetsiz başladı. Ama Medceziri yaklaşık 2 reyting düşüren özetsiz olması falan değil. Kısa özet yayınlamış. Geçen hafta da aynısını yapmıştı niye 8 aldı?

Diziyi asıl vuran Yalan Dünya oldu kesinlikle. :)

sonuçlar gerçekten aşaka gibi:D
ilk olarak kayıp süper bi çıkış yakalamış, hem totelde hem ab'de iyi yükselmiş. özellikle ab'de 1.liği ele geçirmiş :D dizinin artmasında pt-2 etkisi olabilir ama tam bu da etkili değil, dizi dün cidden süperdi. bu arada kayıp iyice düşer, günü değişir diyenlere güzel bi cevap kayıptan :kiki:
med cezir totelde yükseliş yakalayrak 1. olmuş ama aynı başarıyı ab'de gösteremeyerek, düşüş yaşamış ve 2.liğe gerilemiş. :D
karagül totelde düşüş yaşamış ve zirveyi kaybetmiş. ab'de de durumu pek iyi değil.
yalan dünya'nın ab si her zaman ki gibi iyi ama toteli yine kötü.
dila hanım ise büyük düşüşlerde , dizinin sonu yakın :kiki:
huzur ve tatar tam hayal kırıklığı 1 ay'a ikiside biter.:D

Son düzenleme:
Yalan Dünya da özetsiz başladı. Ama Medceziri yaklaşık 2 reyting düşüren özetsiz olması falan değil. Kısa özet yayınlamış. Geçen hafta da aynısını yapmıştı niye 8 aldı?

Diziyi asıl vuran Yalan Dünya oldu kesinlikle. :)

20:45 baslayip 23:30 bitse hem total hem ab yükselir dizinin içine ettiler reklam düzeni ve erken bitirmekle

sonuçlar gerçekten aşaka gibi:D
ilk olarak kayıp süper bi çıkış yakalamış, hem totelde hem ab'de iyi yükselmiş. özellikle ab'de 1.liği ele geçirmiş :D dizinin artmasında pt-2 etkisi olabilir ama tam bu da etkili değil, dizi dün cidden süperdi. bu arada kayıp iyice düşer, günü değişir diyenlere güzel bi cevap kayıptan :kiki:
med cezir totelde yükseliş yakalayrak 1. olmuş ama aynı başarıyı ab'de gösteremeyerek, düşüş yaşamış ve 2.liğe gerilemiş. :D
karagül totelde düşüş yaşamış ve zirveyi kaybetmiş. ab'de de durumu pek iyi değil.
yalan dünya'nın ab si her zaman ki gibi iyi ama toteli yine kötü.
dila hanım ise büyük düşüşlerde , dizinin sonu yakı :kiki:
huzur ve tatar tam hayal kırıklığı 1 ay'a ikiside biter.:D
Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.

Yalan Dünyanın seyircisi direkt Kayıpa geçmiş, medcezir de bitince ordan da seyirci toplamış. Ama asıl saati 22.45 bence.

20:45 baslayip 23:30 bitse hem total hem ab yükselir dizinin içine ettiler reklam düzeni ve erken bitirmekle
Her dizi öyle yükselir, ben de Yalan Dünyanın öyle olmasını istiyorum ama diğer dizileri de düşünmeli. Geçen sene tutkuyla izlediğin Dila şimdi üvey mi oldu senin için?

yok artık kayıp ab de 1. :F medcezir total olmuş yine gözle görülür şekilde çağatay başrol olursa olacağaı bu :F
yd iyi başlamış zamanla yükselir takviye ve vasfiyelerler :)
kayıp artmış yd ve pt-2 yaramış .D
dila idare eder ama düşüş var
müge anlı prime time a geçmeli hs ve tatar ı rahat geçer reytinge bak maşallah :D
karagül ab sini 5.5 getirmeli en kısa zamanda

Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.

Yalan Dünyanın seyircisi direkt Kayıpa geçmiş, medcezir de bitince ordan da seyirci toplamış. Ama asıl saati 22.45 bence.

Her dizi öyle yükselir, ben de Yalan Dünyanın öyle olmasını istiyorum ama diğer dizileri de düşünmeli. Geçen sene tutkuyla izlediğin Dila şimdi üvey mi oldu senin için?

dila medcezirin önünü kesiyor iste 7.72 20:00 basladigi için böle 9 10 reytinge çıkabilecek diziyi 7.5 reytingte tutmak akıllıca değil evet üvey evlat oldu çünkü dizinin önünü kesiyor

Tatar Ramazan kötü gitmiş. Bitmesi yakındır...

Yalan Dünya gelecek bölüm 19.45`te başlamalı, 30 dakika özet, 15 dakika reklam. 20.30 gibi yeni bölüm başlamalı. Nereye kadar sürerse artık devam etmeli. Kayıp da 22.45 gibi başlarsa iyice yükselir.

Gelecek hafta Yalan Dünya A/B`yi alabilir. :)

Ama bence Kayıp dizisine asıl Cumartesi PT2`de ihtiyaç var çünkü, A/B`si zaten Cuma iyi Kanal D`nin. Beyaz ile daha da iyi olacak. Ama Cumartesi kötü durumda.

Totalde Medcezir ve Karagül cekismesi, AB'de Medcezire iki rakip gelmis. Oranlar birbirine yakin. Gelecek hafta alinacak oranlar gidisati gösterir.

Medceziri izledim ve cok begendim. Erken bitmesi ve Reklam düzeni sebebiyle bu dizinin oranlari sistematik olarak kanal tarafindan cikisi engelleniyor.

dila medcezirin önünü kesiyor iste 7.72 20:00 basladigi için böle 9 10 reytinge çıkabilecek diziyi 7.5 reytingte tutmak akıllıca değil evet üvey evlat oldu çünkü dizinin önünü kesiyor
Mahoni ben de göz attım. Medcezir geçen haftaki ile aynı saatte başladı.

Diyorum inanmıyorsun. Asıl vuran diziyi Yalan Dünya. Ben Medcezir ile başa baş gideceğini tahmin etmiştim ama kimse inanmıyordu.

A/B`de zirve sık-sık el değiştirebilir, Yalan Dünya, Medcezir ve Kayıp 3`lüsü arasında.

Ama ben Yalan Dünyanın özetle A/B`yi alacağını düşünüyorum kimse inanmasa da ki, yakın olacağına da inanmıyordunuz.

Totalde Medcezir ve Karagül cekismesi, AB'de Medcezire iki rakip gelmis. Oranlar birbirine yakin. Gelecek hafta alinacak oranlar gidisati gösterir.

Medceziri izledim ve cok begendim. Erken bitmesi ve Reklam düzeni sebebiyle bu dizinin oranlari sistematik olarak kanal tarafindan cikisi engelleniyor.
şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpa:D

yd nin hangi özeeti @EveN :F beyaz showsabah ezanına mı bağlanacak diziler özet verirse :F

Erken bitmesi ok, ama lütfen reklam düzeniyle ilgili isyan etmeyin, çünkü, harika reklam düzeni var. Özet sonrası 15 dakika reklam ve bitmesine 5 dakika kalmış iki tane 15 dakikalık reklam bence oldukça akıllıca. 90 dakika reklamsız gitti dün.

Asıl bence Yalan Dünyanın düzeni berbat yoksa A/B`de kesin ve net alırdı zirveyi. 30 dakika geçiyor reklam, sonra 20 dakika geçiyor reklam, sonda 45 dakika reklamsız sonra yine Kayıp.

İlk başta seyirci çekmek lazımdır. Sonda 45 dakika reklamsız gitmek ne işe yarar?

Medcezirin düzeni şahane.

şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpa:D

yd nin hangi özeeti @EveN :F beyaz showsabah ezanına mı bağlanacak diziler özet verirse :F
Bu yüzden diyorum işte Kayıp dizisine Cumartesi ihtiyaç var Cuma değil.

Beyaz Cumartesi olsun o zaman. :D

Ama Yalan Dünya özet vermeli yoksa A/B`yi unutsun. Bu Kanal D öğrenmedi diziyi yükseltmenin yolu özet!