27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bu yüzden diyorum işte Kayıp dizisine Cumartesi ihtiyaç var Cuma değil.

Beyaz Cumartesi olsun o zaman. :D

Ama Yalan Dünya özet vermeli yoksa A/B`yi unutsun. Bu Kanal D öğrenmedi diziyi yükseltmenin yolu özet!
kanal d bu sene sürümünden kazanma derdinde :F

Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.

Yalan Dünyanın seyircisi direkt Kayıpa geçmiş, medcezir de bitince ordan da seyirci toplamış. Ama asıl saati 22.45 bence

yalan dünya etkili ama %30 filan, geri kalan pt-2 avantajı ve bölümün iyi olması. yalan dünyadan önce bu etkenler unutulmamalı.

şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpa:D

yd nin hangi özeeti @EveN :F beyaz showsabah ezanına mı bağlanacak diziler özet verirse :F

erken bitme konusunda Kanal D daha sıkışık tek güne 3 yayın ee ama bu başarıyı kutlamak lazım Yalan Dünya ve Kayıp tebrikler

6 dakka özet vericeksen hiç verme özetsiz yayınla daha iyi ne ise yaradi o 6 dakika özetsiz die slogan at daha iyi

Reytinglerde Ab grubu resmen şok yaşattı bana.🙄Bu ne😱

Medcezir yükselmeye devam etmiş ama bu sadece Total grubunda olmuş.Dizi ab'de fena düşmüş ve zirveyi kıl payı kaybetmiş.Muhtemelen Yalan Dünya Etkisi diziye 2 reyting kaybettirmiş.Haftaya karagül biraz daha aksiyon sahnesi oluşturursa Total'dede zirve umudu kalmaz.
Karagül iyi gitmeye devam ediyor.Ab'de çok ufak artış yaşamış.Total'dede aynı oranda düşmüş.
Yalan Dünya beni çok şaşırttı.Dizi 7 reytingin altında kalmış.Haftaya daha güçlü bir artış bekliyorum ve 8 reytingi geçmesini umuyorum.:)

Kayıp ise en sürprizi oldu tablonun.Kanal D sonunda tanıtımların etkisini yaşadı.:DDiziyi izlemiyorum ama biraz daha tanıtım yapsa kanal D dizi dahada artar.:D
Atv Huzur Sokağı'ndan fena darbe yemiş.Dizi artık Beyaz Show'a gelsin ve Bitsin.:D
Tatar reytinglerde olmasada sıralamada fena sayılmaz.:)Dila ise aynı şekilde devam ediyor.
Aşk'ın tekrarı ise süper gitmiş.saati geç ama reytingleri iç açıcı.Karagül'ün özetide çok dikkat çekici.:)

6 dakka özet vericeksen hiç verme özetsiz yayınla daha iyi ne ise yaradi o 6 dakika özetsiz die slogan at daha iyi
Dilayı nereye koysun peki?

Sen cidden dizi için kanal değil, kanal için dizi izliyorsun. Yahu Dila Hanımın sezon finali harika, enfesto diyen sen değilmiydin? Yazın ne değişti de diziden soğudun?

Medcezir yükselmeye devam etmiş ama bu sadece Total grubunda olmuş.Dizi ab'de fena düşmüş ve zirveyi kıl payı kaybetmiş.Muhtemelen Yalan Dünya Etkisi diziye 2 reyting kaybettirmiş.Haftaya karagül biraz daha aksiyon sahnesi oluşturursa Total'dede zirve umudu kalmaz.
Karagül iyi gitmeye devam ediyor.Ab'de çok ufak artış yaşamış.Total'dede aynı oranda düşmüş.
Yalan Dünya beni çok şaşırttı.Dizi 7 reytingin altında kalmış.Haftaya daha güçlü bir artış bekliyorum ve 8 reytingi geçmesini umuyorum.:)

Kayıp ise en sürprizi oldu tablonun.Kanal D sonunda tanıtımların etkisini yaşadı.:DDiziyi izlemiyorum ama biraz daha tanıtım yapsa kanal D dizi dahada artar.:D
Atv Huzur Sokağı'ndan fena darbe yemiş.Dizi artık Beyaz Show'a gelsin ve Bitsin.:D
Tatar reytinglerde olmasada sıralamada fena sayılmaz.:)Dila ise aynı şekilde devam ediyor.
Aşk'ın tekrarı ise süper gitmiş.saati geç ama reytingleri iç açıcı.Karagül'ün özetide çok dikkat çekici.:)
Cidden AŞK`ın tekrarı 12. olmuş A/B`de gece yarısı olmasına rağmen.

Yalan Dünya konusuna gelecek olursak A/B`de 8 almasının tek yolu özet. Kısa da olsa özet yayınlamalı. Total de artar böylece.

bazılarına diyodum dizinin açılması yada tutmadı denmesi için en az 5-6 bölüm izlenmeli ama itinayla ısrar ediyolardı, burda tecrübe konuşuyor :d

medcezir 10a fırlat ama dediğm gibi 45 dakka özet vermesi lazım enfesto falan yazmadım uydurma

dilayi kaldirsinlar büyük ihtimal kalkar merak etme haftaya zirve medcezirin karagül 23:45 de biter büyük ihtimal

Ben demiştim Kayıp dizisinin Kayıp Şehire benzeyeceğini. Bu tür diziler PT2 dizisidir. Orada tutunduktan sonra PT1`de de kalabilirler.

Yalan Dünya da diziye iyice yaradı. Ama Yalan Dünya kısa özet vermeli. :(

Eğer ki Yalan Dünya yeni bölüme tam 20:20 de girer ve 22:40 da çıkarsa her iki dizide dahada artar

tanıtımla artmaz kayıp, kanal d tanıtım rekoru kırdı ama istenilenin yanına bile yaklaşamadı kayıp. önemli olan bölümün iddialı olması.

Sonuçlar gerçekten ilginç özellikle Ab grubunda Kayıp şaşırttı beni Ab'de 1'inci olarak Yalan Dünya yeni sezona iyi sayılır oranlar alarak girmiş dizi özetli 8.30 girerse daha iyi artar Medcezir Totalde liderliği karagülden almış Ab'de düşüş yaşamış Karagül totalde liderliği kaybetmiş Ab'de vasat Huzur sokağı çöküşte Tatar Ramazan fena değil daha yüksek alması lazım Dila Hanım istenilen oranlarda uzak Medcezir'in önünü kesiyo bu haliyle gününün acil değişmesi lazım

Dilayı nereye koysun peki?

Sen cidden dizi için kanal değil, kanal için dizi izliyorsun. Yahu Dila Hanımın sezon finali harika, enfesto diyen sen değilmiydin? Yazın ne değişti de diziden soğudun?

Cidden AŞK`ın tekrarı 12. olmuş A/B`de gece yarısı olmasına rağmen.

Yalan Dünya konusuna gelecek olursak A/B`de 8 almasının tek yolu özet. Kısa da olsa özet yayınlamalı. Total de artar böylece.

Olabilir ama Emre'nin dediği gibi Beyaz Sabah ezanına mütaakiben bitecek olur özet işi zor.:)

Şu bir gerçek. İnkar edilemez.

Yalan Dünyanın 2 reklam arasında da Medcezir devam ediyordu, A/B reytingleri aktı ona. Ama Medcezirin son reklamlarında Yalan Dünyanın son demiydi. Hatta son reklamında dizi bitmişti bile. Bu reklamlar Kayıpa yaradı daha çok.

Kısacası Medcezir Yalan Dünyanın reklam kaymağını yedi ama Yalan Dünyanın öyle bir şansı olmadı. Bu şans eline geçtiği an (ki ben gelecek hafta olacağını düşünüyorum) A/B`de zirveyi alır dizi.