kanal d bu sene sürümünden kazanma derdindeBu yüzden diyorum işte Kayıp dizisine Cumartesi ihtiyaç var Cuma değil.
Beyaz Cumartesi olsun o zaman.
Ama Yalan Dünya özet vermeli yoksa A/B`yi unutsun. Bu Kanal D öğrenmedi diziyi yükseltmenin yolu özet!
kanal d bu sene sürümünden kazanma derdindeBu yüzden diyorum işte Kayıp dizisine Cumartesi ihtiyaç var Cuma değil.
Beyaz Cumartesi olsun o zaman.
Ama Yalan Dünya özet vermeli yoksa A/B`yi unutsun. Bu Kanal D öğrenmedi diziyi yükseltmenin yolu özet!
Kayıpı elinden tutarak zirveye çıkartan Yalan Dünya bunu da unutmayalım. Kitleleri benzer. Geçen sene de Kayıp Şehire aynı yardımı yapmıştı.
Yalan Dünyanın seyircisi direkt Kayıpa geçmiş, medcezir de bitince ordan da seyirci toplamış. Ama asıl saati 22.45 bence
yalan dünya etkili ama %30 filan, geri kalan pt-2 avantajı ve bölümün iyi olması. yalan dünyadan önce bu etkenler unutulmamalı.
şu an aynısı atv (hs+tatar) ve kanal d (yd-kayıp-beyaz) için de geçerli panpa
yd nin hangi özeeti @EveNbeyaz showsabah ezanına mı bağlanacak diziler özet verirse
![]()
Dilayı nereye koysun peki?6 dakka özet vericeksen hiç verme özetsiz yayınla daha iyi ne ise yaradi o 6 dakika özetsiz die slogan at daha iyi
Cidden AŞK`ın tekrarı 12. olmuş A/B`de gece yarısı olmasına rağmen.Reytinglerde Ab grubu resmen şok yaşattı bana.🙄Bu ne😱
Medcezir yükselmeye devam etmiş ama bu sadece Total grubunda olmuş.Dizi ab'de fena düşmüş ve zirveyi kıl payı kaybetmiş.Muhtemelen Yalan Dünya Etkisi diziye 2 reyting kaybettirmiş.Haftaya karagül biraz daha aksiyon sahnesi oluşturursa Total'dede zirve umudu kalmaz.
Karagül iyi gitmeye devam ediyor.Ab'de çok ufak artış yaşamış.Total'dede aynı oranda düşmüş.
Yalan Dünya beni çok şaşırttı.Dizi 7 reytingin altında kalmış.Haftaya daha güçlü bir artış bekliyorum ve 8 reytingi geçmesini umuyorum.
Kayıp ise en sürprizi oldu tablonun.Kanal D sonunda tanıtımların etkisini yaşadı.Diziyi izlemiyorum ama biraz daha tanıtım yapsa kanal D dizi dahada artar.
Atv Huzur Sokağı'ndan fena darbe yemiş.Dizi artık Beyaz Show'a gelsin ve Bitsin.
Tatar reytinglerde olmasada sıralamada fena sayılmaz.Dila ise aynı şekilde devam ediyor.
Aşk'ın tekrarı ise süper gitmiş.saati geç ama reytingleri iç açıcı.Karagül'ün özetide çok dikkat çekici.![]()
bosa post kasmana gerek yoktuaynen aynen![]()
ne gerekvarbosa post kasmana gerek yoktu
begen e tiklayip biraka bilirdin![]()
tanıtımla artmaz kayıp, kanal d tanıtım rekoru kırdı ama istenilenin yanına bile yaklaşamadı kayıp. önemli olan bölümün iddialı olması.Reytinglerde Ab grubu resmen şok yaşattı bana.🙄Bu ne😱
Medcezir yükselmeye devam etmiş ama bu sadece Total grubunda olmuş.Dizi ab'de fena düşmüş ve zirveyi kıl payı kaybetmiş.Muhtemelen Yalan Dünya Etkisi diziye 2 reyting kaybettirmiş.Haftaya karagül biraz daha aksiyon sahnesi oluşturursa Total'dede zirve umudu kalmaz.
Karagül iyi gitmeye devam ediyor.Ab'de çok ufak artış yaşamış.Total'dede aynı oranda düşmüş.
Yalan Dünya beni çok şaşırttı.Dizi 7 reytingin altında kalmış.Haftaya daha güçlü bir artış bekliyorum ve 8 reytingi geçmesini umuyorum.
Kayıp ise en sürprizi oldu tablonun.Kanal D sonunda tanıtımların etkisini yaşadı.Diziyi izlemiyorum ama biraz daha tanıtım yapsa kanal D dizi dahada artar.
Atv Huzur Sokağı'ndan fena darbe yemiş.Dizi artık Beyaz Show'a gelsin ve Bitsin.
Tatar reytinglerde olmasada sıralamada fena sayılmaz.Dila ise aynı şekilde devam ediyor.
Aşk'ın tekrarı ise süper gitmiş.saati geç ama reytingleri iç açıcı.Karagül'ün özetide çok dikkat çekici.![]()
ne gerekvar![]()
Dilayı nereye koysun peki?
Sen cidden dizi için kanal değil, kanal için dizi izliyorsun. Yahu Dila Hanımın sezon finali harika, enfesto diyen sen değilmiydin? Yazın ne değişti de diziden soğudun?
Cidden AŞK`ın tekrarı 12. olmuş A/B`de gece yarısı olmasına rağmen.
Yalan Dünya konusuna gelecek olursak A/B`de 8 almasının tek yolu özet. Kısa da olsa özet yayınlamalı. Total de artar böylece.
çok uzadı bitir benceBende onu diyorum post kasmaya ne gerek var![]()