Başka nasıl ölecek ki?herif gene zindanda zehirlendi ah yılmaz şahin
Bir de bana laf atıyorsun sen de aynısını yapıyorsun 😉musti artist artist konuşuyor ama totosunun dibinnde rüstemin adamı var
ne bilem biraz akıl karışttırısn acem sultanı gönderdi beni desin heme bülbül gibi ötmenin alemi yokBaşka nasıl ölecek ki?
Ama şunu da unutmamak gerekiyor. Tamam Medcezir güzel dizi hatta bende izliyorum ama her hafta yükselecek diye kuralda yok. Bir bakarsın totalde düşüş yaşamış bu da belli olmaz. Bakarsın özetli yayınlanması daha ters teper. Aynı durum Karagül içinde geçerli. O yüzden her hafta zirve el değiştirebilir.
Kesinlikle zaten buna itirazım yok. Ama sen de biliyorsun ki bu hafta yeni bir rakip daha ekleniyor rekabete. Totali iyi olmasa da Ab grubunda güçlü rakip. Haliyle Karagül gibi bir dramayı totalde yıkamaz tabi Medcezir'i de. Ama Ab grubunda işin seyrini değiştirebilir. Zaten Karagül'ün Ab'si zayıf o yüzden çok bir şey götürmez ondan. Ama Medcezir'in karşısında kale gibi savunabilecek potansiyeli de yok değil. Neyse bekleyip görmek sanırım en iyisi.Öyle ama şu an Medcezir giderek daha da iyi izleyici kitlesi edinebilme potansiyelinde olduğu için ben oranlarının yükseleceğini düşünüyorum 4. 5. bölüme kadar. Karagül'de hatırlarsan 4. 5. bölümden sonra büyük bir atak yaptı. Genel olarak diziler 4. ve 5. bölümden sonra dururlar bir süre. Daha sonra düşü yükseleceği bölüme göre değişir.
işin ustasından ilham aldık konuda medcez,r-karagül-yd reytingleri varkene bnmki çok göze çarpmaz sennki gibi canlı anlatım değil kiBir de bana laf atıyorsun sen de aynısını yapıyorsun 😉
Belli oluyor o zaman yarın bende yaparım senin gibiişin ustasından ilham aldık konuda medcez,r-karagül-yd reytingleri varkene bnmki çok göze çarpmaz sennki gibi canlı anlatım değil ki
Dila Hanım 22:00'da fena gitmedi bence 23:00'a kadar devam ettirmez Star Medcezir'i. Ama Dila'nın reytingler düşerse o zaman işin seyri değişir.bunu kaç dizide gördük ilk bölümde beğenilen diziler kulaktan kulağa fısıldanarak reytingleri bir çığ gibi büyür,bu büyüme 5-6 bölüme ulaşıncaya kadar sürer.hatta yaprak dökümü için bu 10-152İNCİ BÖLÜME KADAR SÜRMÜŞTÜ
MEDCEZİRİN ÖNÜ AÇIK YÜKSELMEYE DEVAM EDER
umarım star önünü açar 23.00'e kadar sürer
gani-birol güven-acun her koşulda bir oyunları vardır reyting içinHa Ha Ha gani reyting olayını çözmüş dizi suan Mardin'de siz ağali dizi yaparsın ahan da agali dizileri görün diyor)))
Yılmaz Şahin'in potansiyeline göre iyi bir bölündü bence Hürrem'e alıştım ben ama diziye entirika katmalı insan oturup Unutma Beni izler feyiz alır.ne bilem biraz akıl karışttırısn acem sultanı gönderdi beni desin heme bülbül gibi ötmenin alemi yok
biraz da bizyapalım sen 2 yoldor yapıyonPy yazın aldığı reytinglerden çok uzakta
Belli oluyor o zaman yarın bende yaparım senin gibi
biraz da bizyapalım sen 2 yoldor yapıyonPy yazın aldığı reytinglerden çok uzakta
Belli oluyor o zaman yarın bende yaparım senin gibi
Yalan Dünya'nın cuma günü tutunması çok zor artık Medcezir geldi.
Bakalım ya. Ama Yalan Dünya Medcezir'den çok fazla izleyici çekmez gibi geliyor ama bunu Cuma günü görüp öğreneceğiz hep birlikte.Kesinlikle zaten buna itirazım yok. Ama sen de biliyorsun ki bu hafta yeni bir rakip daha ekleniyor rekabete. Totali iyi olmasa da Ab grubunda güçlü rakip. Haliyle Karagül gibi bir dramayı totalde yıkamaz tabi Medcezir'i de. Ama Ab grubunda işin seyrini değiştirebilir. Zaten Karagül'ün Ab'si zayıf o yüzden çok bir şey götürmez ondan. Ama Medcezir'in karşısında kale gibi savunabilecek potansiyeli de yok değil. Neyse bekleyip görmek sanırım en iyisi.
Allah korusun hürrem emine gibi uçurumdan uçup ölmezse dizi zombi dizisi olur o yaşlandırma teknikleri işleYılmaz Şahin'in potansiyeline göre iyi bir bölündü bence Hürrem'e alıştım ben ama diziye entirika katmalı insan oturup Unutma Beni izler feyiz alır.