aga senin Allah ına kurban kurban çok sağol 1000 parçada olsa izlerim sorun değil hemen hazırlıkları yapıp izlicem bu yorumlar boşa yapılmaz
aga senin Allah ına kurban kurban çok sağol 1000 parçada olsa izlerim sorun değil hemen hazırlıkları yapıp izlicem bu yorumlar boşa yapılmaz
takas için HD olup olmaması fark etmez. @XanTier
takas isterse ona 1080p bile veririm, 3,5 GB ama pek önemsemeztakas için HD olup olmaması fark etmez. @XanTier
Ben de aynı kanalı söylemiştim, ben baktıktan sonra tek parça yüklenmiş.
HD bulursan link gönder.takas isterse ona 1080p bile veririm, 3,5 GB ama pek önemsemez
Yalnız yorumlar müthiş, yarın izleyim ben de hemen
Torrent var 1080p ama indiremiyorum, VIP değilim.HD bulursan link gönder.
İşeme yaramayacak şeyi söyleme.Torrent var 1080p ama indiremiyorum, VIP değilim.
Yarın öğleden sonra VIP olmayacak, o zaman indireceğim ben.İşeme yaramayacak şeyi söyleme.
Youtube linki filan denk gelirse söylersin, Atv'de dizi takip etmek iyi oluyor aslında HD'si bedava paylaşımcıları geniş oluyor. İlla ki biri HD yüklüyor yani.
Diğer kanallarda HD görüntü bulmak çok zor.
aynen karahanlının bana tanıdık geldi zaten ama çıkaramadım sen söyleyince hemen aklıma geldiAz önce izledim diziyi, çok beğendim. Senaryo oldukça güçlü, Gürkan Uygun çok iyi oynuyor zaten. İlk bölümle müthiş bir giriş yaptı, sonraki bölümlerde de kalite korunur umarım.
Bu arada İstanbul'daki ev Karahanlı'nın.
aynen güldüm orda baya ertan ve iki adamı süperler berk hakman harbiden kaliteli oyuncuymuşErtan'ın adamı Murtaza, güldürdü.
Ağzımı değdirdim diye iğrendiysen bardakta veriyim.