24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Aklımda merak etme. Ama ilk haftadan belli olmaz. Gelecek haftayı da beklemeliyiz. Dizi artan çizelge çizdiği halde Kanal D reklam verdi. Bu kendinin suçu.
Demin reklamlara girince çok güldüm bir kanal yeni dizisi için reklama girer mi akıl mantık işi mi ?
Yarın bakıcaz kimin ki tutacak. 😎

sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya :D ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan :D
çalıkuşunun 5 reytingi geçmesi hele hele zirveyi almayı bırak zirveye yaklaşması imkansız dizi tutmaz demiştim sıkıcı olduğu her yerinden belli bir dizi
kaçak dediğim gibi rahat geçmiş ilerleyen zamanlarda iyice artar o ses i de geçer 2 bölüme memati bu memati boru değil
mematiyi geçtim dizi müthiş bişeye benziyo

Benim tartışılmaz güzel olan diziler için öyle düşünmem çok normal.:)
çalıkuşu'da harika.:D

Calukusu reklamdaydi ondan yok oldu bu anlikta
Evet biliyorum reklam saati yazılmıştı girdiğinde. Ben izlemesem de takipteyim. Ama bence ilk bölümde 5 reyting barajını aşamamak başarısızlık. Bu benim görüşüm tabii şimdi itirazlar olmasın; kendi fikrim. İlerde artarsa bilemem.

Seksenler'in başlaması etkileyecek mi reytingleri merak ediyorum.

Ustura Kemal de aynısını yapacaktı ama çöktü. Kaçak da tıpkı onun gibi olacak. Buraya yazıyorum. :D

Ayrıca Ben Onu Çok Sevdimin tutacağını sen de söylemiştin.
Yaniliyorsun kacagin ustura kemalle alakasi yok senaryo iyi kurulmus. Kuetlardan sonra erkeklerin ikinci dizisi olacak.

Demin reklamlara girince çok güldüm bir kanal yeni dizisi için reklama girer mi akıl mantık işi mi ?
Yarın bakıcaz kimin ki tutacak. 😎
Yarın değil, gelecek hafta. İlk haftadan hiçbir şey belli olmaz. Kayıp da ilk hafta zirvedeydi.

Zaten A/B`de kesin Çalıkuşu geçer ama reklam nedeniyle Çalıkuşunun totalde şansı azaldı.

Kaçak da atv`nin Karadayı hariç diğer tüm dizileri gibi ağır total dizisi olacak. :X

Atv ne kaznaıyor acaba total dizileriyle? Bu yüzden Tele Satışa sarılıyor. :X

Yarın değil, gelecek hafta. İlk haftadan hiçbir şey belli olmaz. Kayıp da ilk hafta zirvedeydi.

Zaten A/B`de kesin Çalıkuşu geçer ama reklam nedeniyle Çalıkuşunun totalde şansı azaldı.

Kaçak da atv`nin Karadayı hariç diğer tüm dizileri gibi ağır total dizisi olacak. :X

Ohoooo Revan hemen yan çizdin ben onu anlamam yarın iddia neticelenecek. :T:

Evet biliyorum reklam saati yazılmıştı girdiğinde. Ben izlemesem de takipteyim. Ama bence ilk bölümde 5 reyting barajını aşamamak başarısızlık. Bu benim görüşüm tabii şimdi itirazlar olmasın; kendi fikrim. İlerde artarsa bilemem.

Seksenler'in başlaması etkileyecek mi reytingleri merak ediyorum.
Yok itirazim yok totalde 5 reytingi tutturmasi imkansiz bu dizinin. Yan kanalda kacak heycan bonbardima calukusu ilerlemiyor) ))

Eğer ab halkı gercekten kaliteli dizileri seviyorsa yarın AB'de kacak 1. Olur

Gerçekten atv de flash tv ye benzedi

Ohoooo Revan hemen yan çizdin ben onu anlamam yarın iddia neticelenecek. :T:
Yan falan çizmedim.

Kaçak yarın 5 reyting, Çalıkuşu yarın 4 reyting alırsa sen ben kazandım diye havalara uçacaksın, 2. haftada Kaçak 4 reyting, Çalıkuşu 6 reyting alınca ne olacak? Ben iddiayı kaybetmiş mi olacağım? :X

Gördüğün gibi reklam bile verdi ama A/B`de Çalıkuşu önde olacak. Net. Gelecek hafta Totali de geçer.

Kaçağa ustura kemal diyenlere sadece gülüyorum süper ötesi dizi bir kere fanatiklik yapmadan izleyin be kardeşim. .

Yok itirazim yok totalde 5 reytingi tutturmasi imkansiz bu dizinin. Yan kanalda kacak heycan bonbardima calukusu ilerlemiyor) ))
Ben ikisini de izlemiyorum ama Kaçak'ın tekrarı olursa bakmayı düşünüyorum o da sanırım 23'ten sonraymış.

Zamanında kült olmuş eserlerin yeniden çevirisi ne zaman benimsendi ki şimdi benimsensin? Eskisi gibi olmuyor, o tadı vermiyor. Kim gelse Aydan Şener'i geçemez benim için. O sebeple izleyemiyorum, kıyaslama oluyor sürekli.

total dizileriyle ne kazanıyo diyo vadinin ab de aldığı reytingi alan kanal d dizisi yok :D totalde aldığı reytingin yarısını zor alıyo kanal d dizileri o da biri alıyo galiba hey yavrum hey biraz mantık :d vadinin atv ye kazandırdığını kanal d tüm dizileriyle kazanamıyodur düşün gerisini revan :)

total dizileriyle ne kazanıyo diyo vadinin ab de aldığı reytingi alan kanal d dizisi yok :D totalde aldığı reytingin yarısını zor alıyo kanal d dizileri o da biri alıyo galiba hey yavrum hey biraz mantık :D vadinin atv ye kazandırdığını kanal d tüm dizileriyle kazanamıyodur düşün gerisini revan :)
Yalan Dünya tek başına Kanal D`ye kazandırığını Vadi kazandırmıyordur. :X

Reytinge mi bakıyorsun kazançla ilgili?

Kaçağa ustura kemal diyenlere sadece gülüyorum süper ötesi dizi bir kere fanatiklik yapmadan izleyin be kardeşim. .
malesef aga malesef kanal fanatikliğinden nefret ediyorum artık forumdan soğuttular halkın beğenisini yok saymak da neyin nesi
kaçak ın müthiş bir dizi olduğunu ve çalıkuşundan her yiönüyle kat ve kat üstün olduğunu her insan çok rahat görür.