22 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'in şarkılar çalması güzel de o şarkı Aşk Tesadüfleri Sever'in ya, ona yakışıyordu. :(

Beyler agali diziler sbt de ucar tns de yaklaşık 2 puan daha asagida olur. Ona göre yorum yapim. Gunesim gordum zaten dusecekti pazara baglamamk lazim. Diziyi surukleyecek tek konu var gerçek babanin kim olduğunu ogrenilmesi bunuda sacma sapan totalde mantigiyla geciktiriyorlar. Bunu seyirci yutmazdi. Zamanla dusecekti.

Ayrica sbsv nin bu kadar dusuk cikmasi anormal tns de bu durum tam tersi olacaktir. Sbtye pek guvenmeyin

Yarin tns de cumartesi gibi bir birine yakin sonuclar gorecegiz
Güneşi Gördüm degil güneşi beklerken

Sbt bunlar ama 6 reytinge kadar aldı. Ayrıca Küçük Gelin'in sbt'de şişirildiğini de geçen hafta gördük. Yani bu reytingler çok önemli değil. İntikam'da öyleydi mesela yüksek geldi reytingi Ab'de. Son anlık reklamdı bu arada. :)
Stadyum da daha maçın görüntüleri gösterilmedi sanırım. Çok yüksek reyting bekliyorum özet görüntülerinde

Güneşi Beklerken yeni gününde epey bir düşüş yaşamış gibi görünüyor ama izleyici daha yeni alışıyor. Haftaya yükselir bence. :)

Fox'ta Sana Bir Sır Vereceğim ve Babam Sınıfta Kaldı dizileri için yakın zamanda tehlike çanları çalabilir

Fox'ta Sana Bir Sır Vereceğim ve Babam Sınıfta Kaldı dizileri için yakın zamanda tehlike çanları çalabilir
Ben Güneşi Beklerken'ni bıraktım artık çok sıkıcılaştı 2 bölündür tat vermiyor zaten bence yükselemez Twitter'da da birçok yorum benimle aynı düşünüyor. ( Üstte ki yorumuna cevap yazdım. :X )

Güneşi Beklerken'i yeni haftadan itibaren takip etmeyi planlıyorum