aga sakin ol kızmadım sana aslanım benim geçen hafta rakip olsaydı da yine aynı alırdı bişey olmazKardeşim geçen haftadan bahsediyorum ben. Geçen hafta doğru düzgün bir rakibi var mıydı? Bir mesaj yazdım herkes üstüme geliyor valla.
aga sakin ol kızmadım sana aslanım benim geçen hafta rakip olsaydı da yine aynı alırdı bişey olmazKardeşim geçen haftadan bahsediyorum ben. Geçen hafta doğru düzgün bir rakibi var mıydı? Bir mesaj yazdım herkes üstüme geliyor valla.
Karadayı'mın özeti başlamiş Bu akşam reklam aralarini yazamıcam
Geçen sezon da karşılaştılar ve Karadayı full geçtş istersen araştır görGörürüz yarın. Boşlukta 8-9 reyting almak kolay.
Evet aslında boşlukta zirvede olmak kolay gerekirdi yanlış yazmışım. Yoksa Karadayı'nın reytinglerine lafım yok ama O Ses'i geçemez bence.aga sakin ol kızmadım sana aslanım benim geçen hafta rakip olsaydı da yine aynı alırdı bişey olmaz
Full mu geçti? @takas'ın araştırmalarını görmedin herhalde?Geçen sezon da karşılaştılar ve Karadayı full geçtş istersen araştır gör
Keşke bunu demeden önce geçen senenin reytinglerine bakarak deseydin.Senin böyle demene göre Fatih gelince dahi dolmaz😉Görürüz yarın. Boşlukta 8-9 reyting almak kolay.
İzliyorumda özet kaçınca eksik bişey var gibi sanıyorum Bu hafta sende olsunYeni Bölüm icin ben hallederim de izleyemiyor musun yoksa?
Keşke bunu demeden önce geçen senenin reytinglerine bakarak deseydin.Senin böyle demene göre Fatih gelince dahi dolmaz😉
İzliyorumda özet kaçınca eksik bişey var gibi sanıyorum Bu hafta sende olsun
doğru yazmişssinKaradayi 1. Kusak Reklam Dönüsü 20:59
Offfffff müziklere bak beee
kuzey güney bölüm 40 ferhat:sevdiğin biri bugün ölecek kuzey
karadayı bölüm 38 x kişi: sevdiğin biri bugün ölecek mahir
ay yapımın yaratıcılığında sorunlar başladı bence ciddi şekilde kg de ölen adam karadaydıa hastanede şu an yine aynı oyuncu ölmese bari @Forumdash
ben 40.bölümde olur diye bekliyordumGüzel tespitmis iyi haber cikar bundan