Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm(Yeni Sezon) Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
196. Bölüm Yorumum :
Güzel bir bölüm olsa da yer yer sıkıldım.Bu bölümde çok olay olmadı bence.Beklentilerimin altında kalsa da bence açılış için iyiydi bölüm.
Bide bi şey dicem şu Cahit'in ne yapmaya çalıştığını anlamadım ? Polat'ın kardeşine bildiğin asılıyor. :D
Puanım: 8
bende çözemedim ama polatın talimatıdır aga öyle bişey söz konusu değil
ilk bölüm olarak güzel bi giriş ileride çok daha tatmin edici bölümler gelecek herkesin yorumuna katılıyorum

Ben bu bölümü beğendim açıkçası.Yeni hikayeler yeni oyuncular dizi adına müthiş oldu.Yeni müziklerde güzeldi.Gökhan Kırdar farkını ortaya koydu resmen.Sonunda Polat`ı mavi gömleğinden tanıdım resmen.Sakalsız hali daha iyi bence.

196. Bölüm Yorumum :
Güzel bir bölüm olsa da yer yer sıkıldım.Bu bölümde çok olay olmadı bence.Beklentilerimin altında kalsa da bence açılış için iyiydi bölüm.
Bide bi şey dicem şu Cahit'in ne yapmaya çalıştığını anlamadım ? Polat'ın kardeşine bildiğin asılıyor. :D
Puanım: 8
Margırıt'ın arkadaşıya ondandır.

bende çözemedim ama polatın talimatıdır aga öyle bişey söz konusu değil
ilk bölüm olarak güzel bi giriş ileride çok daha tatmin edici bölümler gelecek herkesin yorumuna katılıyorum
Bence de ama kızı etkileyip ne gibi amacı olabilir ki ?? :D

Aynen bildiğin kazma. :D Oyunculuktan başka seside çok itici. :(
Konuşmasında duyguyu da veremiyor. Erhan da torpilli, ama o çok da güzel oynuyor.
Torpilli diye son zamanlarda bütün güzel senarolar Cahit'e yazılıyo farkındaysan. Karizmatik havası verselerde Cahit'e, karizması yok maalesef.

Konuşmasında duyguyu da veremiyor. Erhan da torpilli, ama o çok da güzel oynuyor.
Torpilli diye son zamanlarda bütün güzel senarolar Cahit'e yazılıyo farkındaysan. Karizmatik havası verselerde Cahit'e, karizması yok maalesef.

Aynen tip yok bi şey yok. :T: Karizma görmesek yutturacaklar. :D

erhan müthiş rol yapıyo gerçekten ama cahit için aynısını söyleyemicem akife gıcıkta olsam oyunculuğu 10 üzerinden 10 luk çok iyi rol yapıyo babadan yapmış tabi öyle bi babadan doğaldır
garibim abdülhey hep üzlüyo sonra seviniyo :D
ben poaltın neden abdülheye söylemediiğini anlamıyorum cahit kim ya daha dün çıkmış eskiden polat mematiye bile söylemediği planları abdülheye söylerdi 2 yıldır değişti bu durum

Safiye buna çok yakışıklı bide.

erhan müthiş rol yapıyo gerçekten ama cahit için aynısını söyleyemicem akife gıcıkta olsam oyunculuğu 10 üzerinden 10 luk çok iyi rol yapıyo babadan yapmış tabi öyle bi babadan doğaldır
ben poaltın neden abdülheye söylemediiğini anlamıyorum cahit kim ya daha dün çıkmış eskiden polat mematiye bile söylemediği planları abdülheye söylerdi 2 yıldır değişti bu durum
Cahit daha profesyonel Abdülhey'e göre o yüzdendir. :D

Aynen önceden Memati 2 Abdülhey 3, Cahit de ayak işlerindeydi. Memati'den sonra Cahit birden 2 numara oldu [v]