O zaten en çok düşünülen ihtimaldi Vadiciler arasındaBen o sahneden 1 saat önce farkettim Polatın ak saçlı oldugunu diziyi izlerken hoca abdülhey'in yanına geldiğinde
@takas @çocuklarduymasın @XanTier @china_shangai
aynen öyle polatsız olmaz polat alemdar farklı yemin ediyorum ya adamı gördüm heycandan uçtum2 saattir yaşayamadığımız heyecanı 2 dakika da Polat Alemdar bize yaşattı. İşte Polat Alemdar farkı. #gerceklerkurtlarvadisinde.
aynen sakallı hali çok karizma ama millet sakalı kessin diyodu kesti o da arz talep meselesiSakallı hali daha karizma olsada.Bu halide şekill.![]()
Akif ve Hoca'nın baştaki konuşması çok güzeldi.Çok erken oldu bu sefer.
Gündemi yine çok güzel yorumlamışlar helal.
+1Yalnız bu dublaj meselesi çok yakışıksız duruyor.
Gezicilere izletmek lazım.Akif ve Hoca'nın baştaki konuşması çok güzeldi.
+1
Söyleseydin keşke bizeBen o sahneden 1 saat önce farkettim Polatın ak saçlı oldugunu diziyi izlerken hoca abdülhey'in yanına geldiğinde![]()
@takas @çocuklarduymasın @XanTier @china_shangai
Cahit bi ölmedi gitti ya. Odun gibi. Adamda oyunculuk sıfır. Babadan torpilli Vadi oyuncusu196. Bölüm Yorumum :
Güzel bir bölüm olsa da yer yer sıkıldım.Bu bölümde çok olay olmadı bence.Beklentilerimin altında kalsa da bence açılış için iyiydi bölüm.
Bide bi şey dicem şu Cahit'in ne yapmaya çalıştığını anlamadım ? Polat'ın kardeşine bildiğin asılıyor.
Puanım: 8
Yazmıştım bu konu içerisinde sende beğenmişsin zatenSöyleseydin keşke bize![]()