Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm(Yeni Sezon) Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel değil dedim ama sonları bayağı heyecanlıydı. Hele son sahne. 😱

2 saattir yaşayamadığımız heyecanı 2 dakika da Polat Alemdar bize yaşattı. İşte Polat Alemdar farkı. #gerceklerkurtlarvadisinde.
aynen öyle polatsız olmaz polat alemdar farklı yemin ediyorum ya adamı gördüm heycandan uçtum :d boşuna millet pola ölürse izlemem demiyo inan ben bile belki polat ölse izlemem :D

leylanın kardeşi de çok güzel vadiyi güzeller vastı oha for :kiki:

dedim size polat hemen çıkacak diye çünkü aynı şeyi tekrar yapıp 6-7 bölüm polatı saklamazlar anında ortaya çıktı hemde sakalsız :D bu ara hoca adbülheyin yanına geldiğinde anladım diyen vadiciler ben geçen sezon finalinden beri polatın ihtiyarlar başkanı olacağını biliyodum geçen gün tescillendi bahadır özdener ropörtajında polat daha ihtiyarlar başkanı olacak dedi :D

Sakallı hali daha karizma olsada.Bu halide şekill. :D
aynen sakallı hali çok karizma ama millet sakalı kessin diyodu kesti o da arz talep meselesi :D

afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1175344_660538993963742_564764578_n.png

Sakalsız hali 10 numara usta aynen devam. :D

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1175344_660538993963742_564764578_n.png
    afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1175344_660538993963742_564764578_n.png
    206 KB · Hit: 9
Bölüm, ilk bölüm olması vasıtasıyla başlarda durgundu doğal olarak. Ama sonraları hareketlendi.
Onur Tan iyi iş çıkarmış. İnşallah devam ettirir. İnşallah bu zaman bolluğundan dolayı değildir.
Aslında şöyle bakınca önemli pek bir şey yaşanmadı bölümde, ama güzeldi ilk bölüm adına. Beklentilerimin biraz altında kaldı.

196. Bölüm Yorumum :
Güzel bir bölüm olsa da yer yer sıkıldım.Bu bölümde çok olay olmadı bence.Beklentilerimin altında kalsa da bence açılış için iyiydi bölüm.
Bide bi şey dicem şu Cahit'in ne yapmaya çalıştığını anlamadım ? Polat'ın kardeşine bildiğin asılıyor. :D
Puanım: 8

Aslında, gezicilerin Necati Şaşmaz'la dalga geçmesinin ardından, Vadi'nin gezicileri ağırca eleştireceğini düşünmüştüm. Ama, o 1 dklık sahneye göre, büyüklük Şaşmaz kardeşlerde kalmış gibi. :)

vadiye güzeller baya giriş yaptı :kiki: o da iyi :D
aksiyon sahneleri yeterli derecedeydi
yeni müziklerden en çok şurup-erhan sahnesinde çalan müziği beğendim :D

196. Bölüm Yorumum :
Güzel bir bölüm olsa da yer yer sıkıldım.Bu bölümde çok olay olmadı bence.Beklentilerimin altında kalsa da bence açılış için iyiydi bölüm.
Bide bi şey dicem şu Cahit'in ne yapmaya çalıştığını anlamadım ? Polat'ın kardeşine bildiğin asılıyor. :D
Puanım: 8
Cahit bi ölmedi gitti ya. Odun gibi. Adamda oyunculuk sıfır. Babadan torpilli Vadi oyuncusu :T: