FavoriForumum Yenilendi!

şu geniş tema dediğini nasıl oluyo bende öyle yapmak istiyorum
top15 süper olmuş bu arada

@OzaN XenForo'dan mı bilmiyorum ama Tapatalk da süper olmuş. Eskiden pek kullanmazdım. Şimdi beğen, şikayet et, düzenle, bildirimler kısmı, kim nerede online listesi bile vr, çok kullanışlı. :)

Bir tek smileylların hepsi yeniler, eskiler yok ama o da büyük eksik değil. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

bu daha iyiymiş ekranı kaplıyo güzel güzel :D
admin her girdiğimde böyle kalır demi yoksa kendim mi seçicem
Evet böyle kalır değiştirmediğin sürece. :)

@OzaN XenForo'dan mı bilmiyorum ama Tapatalk da süper olmuş. Eskiden pek kullanmazdım. Şimdi beğen, şikayet et, düzenle, bildirimler kısmı, kim nerede online listesi bile vr, çok kullanışlı. :)

Bir tek smileylların hepsi yeniler, eskiler yok ama o da büyük eksik değil. :)

••• Tapatalk Mesaj •••
XenForo ile vBulletin sürümleri arasında farklar var. XenForo kaynaklı muhtemelen yenilikler. :)

Durum güncellemeleri anasayfaya çok geç geliyor. :(

••• Tapatalk Mesaj •••
Artık dakika başı geliyor. :)

Durum güncellemesi yapıldığında kendi yazdığımızı okuyamıyoruz, değişebilir mi :)
Artık herkesinkini okuyabiliyoruz. :)

bi de eski smileyler gelse :D

admin şunları getisen biran önce olmaz mı

: wink :
: kiki :
: (

bi de küçük d yapınca da gülück olsa
ayrıca profillerde smiley olmuyo

Evet böyle kalır değiştirmediğin sürece. :)

XenForo ile vBulletin sürümleri arasında farklar var. XenForo kaynaklı muhtemelen yenilikler. :)

Artık dakika başı geliyor. :)

Artık herkesinkini okuyabiliyoruz. :)
Çok Teşekkürler. :) Sorunu anında gideriyorsun. :X

••• Tapatalk Mesaj •••

Tablo halen yok ! :bağır: :bağır: :bağır: :bağır:
Tablo doğrudan editörün içinde olmayacak ayrı bir sayfa yardımıyla yapacağız eklemeyi. Şu an yöneticiler arasında test ediyoruz. Muhtemelen yarına kadar bazı önemli eksiklerini giderip editörlere de açarım daha sonra 1 hafta kadar sonra da tüm herkese açık olur. :)

Tablo doğrudan editörün içinde olmayacak ayrı bir sayfa yardımıyla yapacağız eklemeyi. Şu an yöneticiler arasında test ediyoruz. Muhtemelen yarına kadar bazı önemli eksiklerini giderip editörlere de açarım daha sonra 1 hafta kadar sonra da tüm herkese açık olur. :)
Tablosuz olmuyor bekliyoruz. :(

@OzaN Top15`de yer olmasına rağmen misal: Show Tv'nin merakla bekle..... böyle noktalar oluyor niyeyse. :)

Ben Tablo'yu Excel'de hazirlayip buraya ekledigimde sorun olmayacak dimi?

Top 15'de konuların tam gözükmemesi 1024x768 çözünürlük kaynaklı. 1024x768 kullananlarda tamamı dolmuş oluyor biraz daha büyütünce alt satıra geçiyor çok kötü duruyor ama başka çare bulmaya çalışacağım. :)

Ben Tablo'yu Excel'de hazirlayip buraya ekledigimde sorun olmayacak dimi?
Yok sorun olmaz. :)

Top 15'de konuların tam gözükmemesi 1024x768 çözünürlük kaynaklı. 1024x768 kullananlarda tamamı dolmuş oluyor biraz daha büyütünce alt satıra geçiyor çok kötü duruyor ama başka çare bulmaya çalışacağım. :)

Yok sorun olmaz. :)
Bi de durum güncellerken profilimize yazmasa olur mu? Garip duruyor sanki kendi kendimize konuşuyoruz. Ayrı bi yer olsa oraya yazsa, böylece yorumlar da yapabiliriz durumlara. :)

Bi de durum güncellerken profilimize yazmasa olur mu? Garip duruyor sanki kendi kendimize konuşuyoruz. Ayrı bi yer olsa oraya yazsa, böylece yorumlar da yapabiliriz durumlara. :)
Yok garip durmuyor. Bu kullanımına alışılacak yavaş yavaş.

Eskiden chat amaçlı gibi kullanılıyordu. Şimdi "Yorum Yap" kısmı kullanılmalı veya "Konuşmalar" yani eski özel mesajlar kullanılmalı. :)