Forumda en alta in FF 2013 XenForo gibi bir şey yazıyor üstüne tıkla 1024x768 seç.şu geniş tema dediğini nasıl oluyo bende öyle yapmak istiyorum
top15 süper olmuş bu arada
bu daha iyiymiş ekranı kaplıyo güzel güzelForumda en alta in FF 2013 XenForo gibi bir şey yazıyor üstüne tıkla 1024x768 seç.
Evet böyle kalır değiştirmediğin sürece.bu daha iyiymiş ekranı kaplıyo güzel güzel
admin her girdiğimde böyle kalır demi yoksa kendim mi seçicem
XenForo ile vBulletin sürümleri arasında farklar var. XenForo kaynaklı muhtemelen yenilikler.@OzaN XenForo'dan mı bilmiyorum ama Tapatalk da süper olmuş. Eskiden pek kullanmazdım. Şimdi beğen, şikayet et, düzenle, bildirimler kısmı, kim nerede online listesi bile vr, çok kullanışlı.
Bir tek smileylların hepsi yeniler, eskiler yok ama o da büyük eksik değil.
••• Tapatalk Mesaj •••
Artık dakika başı geliyor.Durum güncellemeleri anasayfaya çok geç geliyor.
••• Tapatalk Mesaj •••
Artık herkesinkini okuyabiliyoruz.Durum güncellemesi yapıldığında kendi yazdığımızı okuyamıyoruz, değişebilir mi
Çok Teşekkürler. Sorunu anında gideriyorsun.Evet böyle kalır değiştirmediğin sürece.
XenForo ile vBulletin sürümleri arasında farklar var. XenForo kaynaklı muhtemelen yenilikler.
Artık dakika başı geliyor.
Artık herkesinkini okuyabiliyoruz.
Tablo doğrudan editörün içinde olmayacak ayrı bir sayfa yardımıyla yapacağız eklemeyi. Şu an yöneticiler arasında test ediyoruz. Muhtemelen yarına kadar bazı önemli eksiklerini giderip editörlere de açarım daha sonra 1 hafta kadar sonra da tüm herkese açık olur.Tablo halen yok !
Tablosuz olmuyor bekliyoruz.Tablo doğrudan editörün içinde olmayacak ayrı bir sayfa yardımıyla yapacağız eklemeyi. Şu an yöneticiler arasında test ediyoruz. Muhtemelen yarına kadar bazı önemli eksiklerini giderip editörlere de açarım daha sonra 1 hafta kadar sonra da tüm herkese açık olur.
Şimdilik Excel'de yapıp ekleyebilirsin.Tablosuz olmuyor bekliyoruz.
Yapamadım onu ben.Şimdilik Excel'de yapıp ekleyebilirsin.
••• Tapatalk Mesaj •••
Tablo doğrudan editörün içinde olmayacak ayrı bir sayfa yardımıyla yapacağız eklemeyi. Şu an yöneticiler arasında test ediyoruz. Muhtemelen yarına kadar bazı önemli eksiklerini giderip editörlere de açarım daha sonra 1 hafta kadar sonra da tüm herkese açık olur.
Yok sorun olmaz.Ben Tablo'yu Excel'de hazirlayip buraya ekledigimde sorun olmayacak dimi?
Bi de durum güncellerken profilimize yazmasa olur mu? Garip duruyor sanki kendi kendimize konuşuyoruz. Ayrı bi yer olsa oraya yazsa, böylece yorumlar da yapabiliriz durumlara.Top 15'de konuların tam gözükmemesi 1024x768 çözünürlük kaynaklı. 1024x768 kullananlarda tamamı dolmuş oluyor biraz daha büyütünce alt satıra geçiyor çok kötü duruyor ama başka çare bulmaya çalışacağım.
Yok sorun olmaz.
Yok garip durmuyor. Bu kullanımına alışılacak yavaş yavaş.Bi de durum güncellerken profilimize yazmasa olur mu? Garip duruyor sanki kendi kendimize konuşuyoruz. Ayrı bi yer olsa oraya yazsa, böylece yorumlar da yapabiliriz durumlara.