İlginç, acaba sorunu mu çözdüler yoksa Powertürk izinsiz mi yayınladı?Bugün PowerTürk'de yayınlandı klip![]()
O ka büyük kanal izinsiz yayınlamaz herhalde, sorun çözülmüştür büyük ihtimal.İlginç, acaba sorunu mu çözdüler yoksa Powertürk izinsiz mi yayınladı?![]()
Mustafa Sandal çok tepkiliydi ama kolay geri döndü herhalde. "Ego"yu falan da yayınlasalar bari.O ka büyük kanal izinsiz yayınlamaz herhalde, sorun çözülmüştür büyük ihtimal.![]()
Keşke "Ego"yu hiçbir kanal yayınlamasa Sandal'ın en kötü şarkısıMustafa Sandal çok tepkiliydi ama kolay geri döndü herhalde. "Ego"yu falan da yayınlasalar bari.![]()
Ben seviyorum.Keşke "Ego"yu hiçbir kanal yayınlamasa Sandal'ın en kötü şarkısı![]()
Aslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.Ben seviyorum.![]()
'Tesir Altında'yı seviyorum ama kendisini hala sevmiyorumAslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.![]()
![]()
Bana bir sempatik göründü şarkıdan sonra'Tesir Altında'yı seviyorum ama kendisini hala sevmiyorum![]()
Emina'dan dolayı sevmeye çalışmıştım bi ara ama O Ses'de ki hareketleri çok sinir bozucuydu 😡Bana bir sempatik göründü şarkıdan sonra![]()
Benim çocukken en sevdiğim şarkıcılardandı "Araba", "Bu Kız Beni Görmeli" gibi şarkılarını çok seviyordum. Ama nedense sonra baya soğumuştum ki O Ses Türkiye ile birlikte yeniden en sevdiğim şarkıcılar arasına girdi.Aslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.![]()
![]()