İlginç, acaba sorunu mu çözdüler yoksa Powertürk izinsiz mi yayınladı?Bugün PowerTürk'de yayınlandı klip
O ka büyük kanal izinsiz yayınlamaz herhalde, sorun çözülmüştür büyük ihtimal.İlginç, acaba sorunu mu çözdüler yoksa Powertürk izinsiz mi yayınladı?
Mustafa Sandal çok tepkiliydi ama kolay geri döndü herhalde. "Ego"yu falan da yayınlasalar bari.O ka büyük kanal izinsiz yayınlamaz herhalde, sorun çözülmüştür büyük ihtimal.
Keşke "Ego"yu hiçbir kanal yayınlamasa Sandal'ın en kötü şarkısıMustafa Sandal çok tepkiliydi ama kolay geri döndü herhalde. "Ego"yu falan da yayınlasalar bari.
Ben seviyorum.Keşke "Ego"yu hiçbir kanal yayınlamasa Sandal'ın en kötü şarkısı
Aslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.Ben seviyorum.
'Tesir Altında'yı seviyorum ama kendisini hala sevmiyorumAslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.
Bana bir sempatik göründü şarkıdan sonra'Tesir Altında'yı seviyorum ama kendisini hala sevmiyorum
Emina'dan dolayı sevmeye çalışmıştım bi ara ama O Ses'de ki hareketleri çok sinir bozucuydu 😡Bana bir sempatik göründü şarkıdan sonra
Benim çocukken en sevdiğim şarkıcılardandı "Araba", "Bu Kız Beni Görmeli" gibi şarkılarını çok seviyordum. Ama nedense sonra baya soğumuştum ki O Ses Türkiye ile birlikte yeniden en sevdiğim şarkıcılar arasına girdi.Aslında ben "Tesir Altında"ya kadar Sandal'ı genel olarak sevmiyordum.