Küçük harflerle yazsın resmimizin en altında.O uzun olmaz mı ya görüntü açısından sıkıntı olabilir işte.
Örnek: Bugünüm çok hareketli geçti.
Küçük harflerle yazsın resmimizin en altında.O uzun olmaz mı ya görüntü açısından sıkıntı olabilir işte.
Eskisi gibi koyu mavi olsa.O uzun olmaz mı ya görüntü açısından sıkıntı olabilir işte.
Rengin mi yok mavisin ya işte daha ne istiyorsun ? Mor mu yapalım ?
Ben AlperAlper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.
Yok buna katılmıyorum bence böyle daha iyi oldu.
Gözler ilk avatara gidiyor, mesajı kimin yazdığı belli olmuyor. Favori Üyeler arasında özellikle.Altında yazılması çok daha iyi olmuş gibi.
Sen de beğenmiyorsun. Sen kendini yönetici mi sanıyorsun?revan kendini yönetici mi sandın rengini beğenmiyo
Benim tartışmak gibi bir niyetim yok Valla. Başlatan başlatmış, hemen kışkırtmış.
Bi değişiklik yok ama.Anasayfaya bakın gençler 😉
Bi değişiklik yok ama.
Bende bi şey yok Bi resim atsana.Top 15 geldi nasıl değişiklik yok.
Benim de aklıma geldi olabilir.bende gözükmüyo demekki sadece yöneticiler görebiliyo even sende göremezsin bu durumda
Süper olmuş, bizde değişiklik yok henüz. Ozan düzenler birazdan.
off be işte bunu istiyodum admin seni beğeni yağmurunu tutcam bekle tüm mesajlarına giriyorum şimdi
favoriforumum yazısına tıklayınca top15 çıksın ama öyle alıştık
online değişmesin ya biz tıklayınca değişsin öyle daha iyiNormal forum girince direk çıkıyor işte. Eskisinden de iyi oldu bu top15. Bir de direk online olarak değişiyor konular. 😎
@OzaN