aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyoAlper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.
aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyoAlper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.
Eski top 15'i unut bu geçtiğimiz yeni sistemde böyle bir uygulama yokmuş :/aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyo
İkisi de önemli tabii adminimiz halleder birkaç saate en geç 1 güne.aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyo
Top 15 en önce geliyor.Twitter gibi birşey oldu forum böyleAlper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.
aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyo
yapma aga nasıl yokmuş yav o zaman eski sisteme dönelim top15 yoksa hiçbişey eskisi gibi olmazEski top 15'i unut bu geçtiğimiz yeni sistemde böyle bir uygulama yokmuş :/
Yokmuş hacı :/ .yapma aga nasıl yokmuş yav o zaman eski sisteme dönelim top15 yoksa hiçbişey eskisi gibi olmaz
Alper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.
Hacı adminin profline gir o detaylı açıkla yapmış zaten bu sistemde öyle uygulama yok diye ona benzer birşey yapmaya çalışacam diye birşey yazmışvardır aga yok diye bişey yok
Tamam ilk önce ben sorayım.Teker teker gelin herkes bir şeyler anlatmaya çalışmış.
Senden önce @takas sordu.Tamam ilk önce ben sorayım.
Şu an mesaj yazdığımız bölümde, sol tarafta resmimizin altında "katılım" var. Bence bunun her mesajda görükmesi gereksiz. Kimin katılımını merak etsem profiline girip öğrenirim.
Onun yerine Durum Güncellemeyi "Katılım"ın yerine alsak? Yeni özellik. Böylece herkes yadırgamamış olur. Düşünsene, kim mesaj yazıyorsa ne durumda olduğunu hemen öğreniyoruz.
Anasayfaya da güncelleme yerine daha başka şeyler koyulabilir. Örneğin yakında gelecek hashtag.
bi de favori üye yazan yerler kötü duruyo şu avatar kısmını eski sistemdeki gibi yaparsan çok daha iyi olur