FavoriForumum Yenilendi!

Alper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz. :( :T
aga ne tablosu ya top15 siz forum forum değildir ben şuan kendimi twitterda gibi hissediyorum hiç alışamıyorum top15 olduğunda çok başka oluyo

@OzaN mesaj yazarken sol tarafta profilimizin altında "Katılım" var bence gereksiz. Kimin ne zaman katıldığını öğrenmek istesem profiline girerim her dakika görmem gerekmiyor.

Onun yerine Durum Güncellemeyi ana sayfadan kaldırıp herkesin durumunu "Katılım"ın yerine koy bence. :)

Ozan'a soru yağmuru var şuan. :D

@OzaN adminin son hali. :D

upload_2013-9-7_19-27-46.png

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-7_19-27-46.png
    upload_2013-9-7_19-27-46.png
    70.5 KB · Hit: 48
admin sana kısaca özetlim top15 istiyoruz ne yap et getir başkan :D

Teker teker gelin herkes bir şeyler anlatmaya çalışmış. :D
Tamam ilk önce ben sorayım. :D

Şu an mesaj yazdığımız bölümde, sol tarafta resmimizin altında "katılım" var. Bence bunun her mesajda görükmesi gereksiz. Kimin katılımını merak etsem profiline girip öğrenirim. :)

Onun yerine Durum Güncellemeyi "Katılım"ın yerine alsak? Yeni özellik. Böylece herkes yadırgamamış olur. Düşünsene, kim mesaj yazıyorsa ne durumda olduğunu hemen öğreniyoruz.

Anasayfaya da güncelleme yerine daha başka şeyler koyulabilir. Örneğin yakında gelecek hashtag. :)

bi de favori üye yazan yerler kötü duruyo şu avatar kısmını eski sistemdeki gibi yaparsan çok daha iyi olur

Tamam ilk önce ben sorayım. :D

Şu an mesaj yazdığımız bölümde, sol tarafta resmimizin altında "katılım" var. Bence bunun her mesajda görükmesi gereksiz. Kimin katılımını merak etsem profiline girip öğrenirim. :)

Onun yerine Durum Güncellemeyi "Katılım"ın yerine alsak? Yeni özellik. Böylece herkes yadırgamamış olur. Düşünsene, kim mesaj yazıyorsa ne durumda olduğunu hemen öğreniyoruz.

Anasayfaya da güncelleme yerine daha başka şeyler koyulabilir. Örneğin yakında gelecek hashtag. :)
Senden önce @takas sordu. :A :D