Anasayfaya TOP 20 üye ekledim nasıl olmuş?
Dislike olsaydı @takas'tan dislike yemiştim kesin.Güzel olmus ama cogu kisi eskisine alistigi icin begenmeyecektir
Nerede admin ben bulamadım ?Anasayfaya TOP 20 üye ekledim nasıl olmuş?
Anasayfaya TOP 20 üye ekledim nasıl olmuş?
Nerede admin ben bulamadım ?
Durum güncellemeleri ilk 10 olabilir mi?Konulara da sağ blok ekledim. Mesaj alanının küçülmesi iyi oldu bence. Sağ tarafta da kullanışlı ek özellikler sunabiliriz. (Reklam henüz gözükmediğinden şimdilik tuhaf duruyor.)
Sağ tarafta şu gözüksün bu gözüksün şeklinde önerileri alabilirim.
Konulara da sağ blok ekledim. Mesaj alanının küçülmesi iyi oldu bence. Sağ tarafta da kullanışlı ek özellikler sunabiliriz. (Reklam henüz gözükmediğinden şimdilik tuhaf duruyor.)
Ozan TOP 20 iyi de alta durum güncellemesi koymuşsun çok çok iyi bir düşünce ama ikisi yer değiştirmeliydi Durum güncelleme çok altta kalmış halbu ki daha yararlı bi şey.Sağ tarafta.
Admin şu an cidden durum vahim .Top 15'siz olmaz bu forum :/Konulara da sağ blok ekledim. Mesaj alanının küçülmesi iyi oldu bence. Sağ tarafta da kullanışlı ek özellikler sunabiliriz. (Reklam henüz gözükmediğinden şimdilik tuhaf duruyor.)
Yerleri düzenlenecek daha.Ozan TOP 20 iyi de alta durum güncellemesi koymuşsun çok çok iyi bir düşünce ama ikisi yer değiştirmeliydi Durum güncelleme çok altta kalmış halbu ki daha yararlı bi şey.
Anasayfada gözükmesi yeter onun.Durum güncellemeleri ilk 10 olabilir mi?
OzaN sayfayı paylaş seçeneği gereksiz olmuş bence profilimizin altında boşu boşuna yer kaplıyor.Yerleri düzenlenecek daha.
Alper şuan ondan önemli tablo olması gerekiyor esas o olmazsa olmaz.Admin şu an cidden durum vahim .Top 15'siz olmaz bu forum :/
valla dislike ın eksikliğini çok hissediyorum bilerek mi kaldırdınDislike olsaydı @takas'tan dislike yemiştim kesin.
+1 Bencede paylaş butonları çok yer kaplıyor. @OzaNOzaN sayfayı paylaş seçeneği gereksiz olmuş bence profilimizin altında boşu boşuna yer kaplıyor.
Güncellemelerde sadece başkalarının güncellemesi var. Bence profil resmimizin altında da kendi güncellemelerimiz olsun.