Ne bileyim konularda olurken işimize yaramıyor zaten, illa anasayfaya gidiyoruz.Üye renkleri kalın değil sıkıntı orada, düzeltilebilir ise düzelteceğim.
Tam ekran olmayacak bir kere o kesin. Diğer türlü zaten gereksiz geniş oluyordu. Böyle daha derli toplu.
Sağ taraftaki Diğer Yeni Konular o kategorideki son konular. En Yeni Konular ise tüm forumdaki en yeni konular. Belki onu mesajlar olacak şekilde değiştirebiliriz.
Forumu sık kullanan kullanıcılarda işe yaramaz zaten ziyaretçilerin ilgisini çekebilir.Ne bileyim konularda olurken işimize yaramıyor zaten, illa anasayfaya gidiyoruz.
Sayfayı paylaş eskisi gibi konularda göze batmayacak şekilde küçük olabilir mi?
Yok daha neler abartmayın.@OzaN Top15'e durum güncellemesi sekme olarak eklenebilir mi ?
15 ile değiştirme seçeneği de ekledim.top15 değil top10 olmuş küçük olmuş şimdi de 5 i eksik
Sayfayı paylaş'ı aşağılara kaydırırım.Ne bileyim konularda olurken işimize yaramıyor zaten, illa anasayfaya gidiyoruz.
Sayfayı paylaş eskisi gibi konularda göze batmayacak şekilde küçük olabilir mi?
Yok daha neler abartmayın.
Peki biraz küçüle bilir mi?Forumu sık kullanan kullanıcılarda işe yaramaz zaten ziyaretçilerin ilgisini çekebilir.
Yok daha neler abartmayın.
yani benim gibi 15 olsun diyo 10 küçük gibiBüyümek derken?
Bizde hala yukarıda. Yine yöneticilerde mi oldu acaba?Sayfayı paylaş'ı aşağılara kaydırırım.
15 ise büyük oluyor gibi. Gerekirse halk oylamasına açarız konuyu.yani benim gibi 15 olsun diyo 10 küçük gibi
Geçmiş zaman kullanmadım, geniş zaman kullandım.Bizde hala yukarıda. Yine yöneticilerde mi oldu acaba?
Editörlerin rengi değişecek, hatta hemen değiştireyim.Bu arada editör ve süper moderatörlerin renkleri hemen hemen aynısı değil mi .@OzaN
Şimdi anladım. Ben de kaydırdım dedin sandım.Geçmiş zaman kullanmadım, geniş zaman kullandım.
Editörlerin rengi değişecek, hatta hemen değiştireyim.