Bizi pempe yapsa sizi de pembe yapmalı o zaman.önceden de 15 di alışkanlıkları fazla bozmayalım top 10 da az konu oluyo 15 ideal
admin editörleri pembe yap bence bu smiley acil gelmeli
Para lazım, reklamın yeri değişmez.Şimdi anladım. Ben de kaydırdım dedin sandım.
Top 15 yaptım pek fark olmuyor bence de Top 15 olması daha iyi.
Sağ tarafa hala alışamadım. Eklentileri biraz fazla. Reklam en aşağıya kayabilir mi?
Konulara girerken bizim resmimiz olan profil gidebilir sağ taraftan. Zaten işe yaramıyor. Yukarıdan ismimize tıklayarak yapabiliriz işlemleri.Para lazım, reklamın yeri değişmez.
Sağ tarafta bilgiler var o yüzden.Bu arada bazı isimler ve konular Top 10'a sığmıyor @OzaN
Tek @çocuklarduymasın sığmıyor. Banlarız en kötü.Bu arada bazı isimler ve konular Top 10'a sığmıyor @OzaN
hahahaTek @çocuklarduymasın sığmıyor. Banlarız en kötü.
anlayan varsa bana da anlatsınBizi pempe yapsa sizi de pembe yapmalı o zaman.
pembe olmaktansa pempe oluruz daha iyi.
Güldüm.Tek @çocuklarduymasın sığmıyor. Banlarız en kötü.
Sen editörler pempe olsun dedin. Ben de üyeler pembe olsun dedim. Olay bu.hahaha
anlayan varsa bana da anlatsın
sen en iyisi forumu bırak@OzaN bende büyük bi sorun var mesela birisinin mesajını beğenemiyorum,cevaplayamıyorum sonra benim yazdıklarım mesajları düzenleyemiyorum ve silemiyorum
Sabahtan beri söylemek istediğim işte bu. Top 15 olduktan sonra kimse kullanmıyor onu.Güldüm.
Ozan artık o kenardaki TOP20 gereksiz bence panel var çünkü onu da dehliycen mi?
Ozan'ın hesabını ele geçirelim o vakit. 😛Sabahtan beri söylemek istediğim işte bu. Top 15 olduktan sonra kimse kullanmıyor onu.
ben pempe falan demedim hayal mi görüyon Allah AllahSen editörler pempe olsun dedin. Ben de üyeler pembe olsun dedim. Olay bu.
Pembe renktir ama pempe ne onu sana sormak lazım.