S.G.A.T.
Favori Üye
alışcazBen beğenmedim gerçekten çok itici geldimobil versiyonu çok çok kötü alışmak zor olucak forumdan soğudum diyenler haklılar yani
alışcazBen beğenmedim gerçekten çok itici geldimobil versiyonu çok çok kötü alışmak zor olucak forumdan soğudum diyenler haklılar yani
Sanırım modlara açıldı deniyorlar.Henüz yapmak için uğraşmadın. @hayret bi şey reyting tablosunu ekledi, az önce de tahmin konusunu açtı.
Mecnunsu konuştum orada biraz Büyüsün yaniBüyüse mi büyümese mi?
Olumsuz yorumlar zaten beklenen bir şeydi, yılların alışkanlığından sonra bir anda büyük değişimin ilk etapta yadırganması çok normal. Bir de ilk geçtiğimizde gerçekten kötü durumdaydı dünden beri toparlanıyoruz git gide, daha da yolumuz çok var. Benzer şeyleri vBulletin 3'ten 4'e geçerken de yaşamıştık.
bir çok şey hala anlamadım.Şu anda forum kullanımına fransızım
şimdilik büyük problem yokKafana takılanları sor yardımcı olmaya çalışırız.
Eskisi daha iyiydi sanki ya @Arslan Bey
Yenisinin daha iyi olacağını söylemiştiArslan Bey ne alaka?
UmarımAlışırsın ya bizde ilk gördüğümüzde acayibimize gitmişti ama yavaş yavaş alışıyor insan.
Anladım alışırsın ya zamanla alışıyor insan bende ilk yadırgamıştım ama şimdi çok iyi buluyorum Facebook gibi oldu.Yenisinin daha iyi olacağını söylemişti
Umarım
Tablolar tam rayına oturmadı henüz.@OzaN mobildeyim ve reyting tablolarini goremiom .yarisi gözukuo ama diger yarısı gözükmüyor. Yani kac reyting aldıklarını goremiom .
TELIMDE MARKALI. SAMSUNG GALAXY WİN
Ödül puanı yerine beğeni daha iyi olurdu.Tablolar tam rayına oturmadı henüz.
Üyelik tarihi, mesajlar ve ödül puanları gibi birkaç özellik ekledim profillere. Şimdi biraz daha iyi oldu hehralde ama devamı gelecek.
Beğeni sayısı gereksiz kullanım olursa kalkar yine ve büyük ihtimalle de olacaktır.Ödül puanı yerine beğeni daha iyi olurdu.
Beğeni sayısı gereksiz kullanım olursa kalkar yine ve büyük ihtimalle de olacaktır.
Büyük ihtimalle öyle olacaktır.Madalya olmayacak herhalde madalyaları puana çevirebilir miyiz ?